Çözüldü Gr2 Olustururken 3ds Max 7 Izgara Sorunu

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar gr2 oluşturma yapıyorum meteryal rengınıde ayarlıyorum fakat karsılaştıgım sorun ne kadar kaydedersem gr2 olarak hep ızgara sorunu ıle karsılaşıyorum ızgarayıda geçtim yazı rengınıde verıyorum yazı bıle rengını almıyor ıyı bakarsanız anlarsınız ne demek ıstedıgımı tesekur ederım

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, videoda görünen gridler(ızgara) önizlemeye aittir. Yani oyun içinde onlar görünmeyecek.
Renk konusuna gelince; Texture List kısmında modele bağladığın dokunun dosya yolu neyse dokunun dizinde olması lazım, aksi halde önizlemede de dokuyu göremezsin, oyun içinde de.
Merhaba, videoda görünen gridler(ızgara) önizlemeye aittir. Yani oyun içinde onlar görünmeyecek.
Renk konusuna gelince; Texture List kısmında modele bağladığın dokunun dosya yolu neyse dokunun dizinde olması lazım, aksi halde önizlemede de dokuyu göremezsin, oyun içinde de.

Çözüm
yani hocam ben şunu anladım texture yolları oyunda ne zaman aktıf etmeye başlarsam o yollar otomatik algılıyor

şuan mesela hazırladıgım dosyalar var ben bunları oyunda aktıf hale getırdıgım zaman yolları kendimmi belirlemem gerekıyor yoksa otomatik olarak ymirwork/zone/game kendisimi olusturuyor

Öncelikle Güzel Yorumunuz İçin Teşekür Ederim Hocam Bitmap Kısmında Oluşan Meterialda Oluşturmuş Oldugum Yazi.dds Kısmını Eklemeyi Unutmuştum Yapmış Oldugum Hata İse Bitmad İdi Şuan Texture Yollarıda Izgara Sorunuda Tamamamen Çözülmüş Bulunmakta

Saygı Ve Sevgilerımle

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri