Yardım giyilebilir efekt sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan classone45
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 104
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

classone45

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
ben giymeli silah ve zırh efekti ekledim sonra kemer yanı iki slota bir şey takılmıyordu bende oraya tanımladım COSTUME_WING silah efekti ve COSTUME_CAPE zırh efekti olarak şimdi silah efektini takıyorum COSTUME_ACCE olan gr2 kanatlarımın görünümü gidiyor shining olarak ekli olanların gitmiyor bunu nasıl çözebilirim

Gece 1 saat boyunca sorunu tespit etmeye çalıştım ve çözümü kesin buldum yapmak için fiyat verdim. Ancak bana, "200 lirayı geçerse kalsın" gibi bir yanıt yazdı. Tahminimce, minik aklıyla sorunu fark etti ve ardından "gerisi kolay, ben bunu hallederim ya da yeni bir konu açıp yardım isterim" diye düşündü.

Bir dahaki sefere ücretli destek diye bana yazma lütfen 200 liraya, bakkala gidip bir kola al, yudumlarken de "güncel help" ya da "yardım" yazarsın.

Gece 1 saat boyunca sorunu tespit etmeye çalıştım ve çözümü kesin buldum yapmak için fiyat verdim. Ancak bana, "200 lirayı geçerse kalsın" gibi bir yanıt yazdı. Tahminimce, minik aklıyla sorunu fark etti ve ardından "gerisi kolay, ben bunu hallederim ya da yeni bir konu açıp yardım isterim" diye düşündü.

Bir dahaki sefere ücretli destek diye bana yazma lütfen 200 liraya, bakkala gidip bir kola al, yudumlarken de "güncel help" ya da "yardım" yazarsın.
Buraya bunu yazma amacı ne? Zaten sorunu biliyordum, konuda yazanı görmüyor musun? "Sorunu fark etti." diyorsun, konu önceden açıktı zaten. Konuyu 28 Temmuz’da açmışım. :)
Ve biz seninle fiyat konuşmadan, kendi isteğinle baktın. Ben sana “bak” demedim. Sorunu da tespit etmedin, bugün 1 saat bakarım yapamassam ücret talep etmem dedin baştan ücreti bile söylemedin. Ücreti önceden belirleseydin, ben zaten baktırmazdım.
Ben de “Yarın bakalım, uyuyacağım.” dedim. Sen şimdi diyorsun ki: “Yaparsam 1400 TL isterim, haberin olsun.” Ben de dedim “Kalsın.” Sonra tekrar fiyat soran sensin. Ne celallendin, anlamadım?
Ben sana 1400 TL vermek zorunda mıyım?

Son düzenleme:
buraya bunu yazma amacı neden ben zaten sorunu biliyordum konuda yazanı görmüyor musun sorunu fark etti diyorsun konu önceden açıktı zaten konuyu 28 temmuzda açmışım :) ve biz seninle fiyat konuşmadan kendi isteğinle baktın ben sana bak demedim sorunuda tespit etmedin ücretli yaptığını bile söylemedin ücreti önceden belirleseydin ben zaten baktırmazdım ? bende yarın bakalım uyuyacam dedim sen şimdi diyorsun yaparsam 1400 tl isterim haberin olsun bende dedim kalsın sonra tekrar fiyat soran sensin ne celallendin anlamadım ? ben sana 1400 tl vermek zorunda mıyım
Ücretli olarak sorunumu çözer misin?’ diye mesaj atmadığını söylüyorsun, bu zaten senin kişiliğini gösteriyor. Ayrıca, ‘Sorunu ben biliyordum’ demen de ayrı bir paradoks. Senin gördüğün sadece görüntü, ama ben sorunun kaynağını tespit ettim. Gerçi neyi kime anlatıyoruz ki… Eğer sen sorunları bu şekilde tespit ediyorsan, bence tespit edemeyeceğin bir sorun yok! Mesela, ‘Buna basınca bozuluyor’, ‘Işınlanınca core yiyor’ gibi tespitler yapabilirsin rahatlıkla.” Daha fazla sana yanıt verip vermeyeceğim 200 lira için çok fazla tuşa bastım.🤦

Geri