Çözüldü genel chat nick yanında bayrak gösterme

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 42
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Oyuncuların " ! " sembolünü kullanarak genel chatten isimlerinin önünde krallıklarının bayrağının görünmesi için düzenleme yaptım fakat sorunum şu ki;
" ! " sembolunu kullanmadan yazdıklarındada bayrak çıkıyor isim yanında ben yalnızca " ! " semboluyle bağırmaktan yazdıklarında bayrakları görünsün istiyorum
sorunumun görseli şu şekilde görselde mevcut yani sadece bağırmaktan yazan oyuncuların isimlerinin yanında bayrakları görünsün normal yazanların isminin yanında bayraklarının çıkmasını istemiyorum

input_main.cpp dosyasındaki eklentiyi paylaşıyorum. yetersiz olursa dosyayı komplede paylaşabilirim.
input_main.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    char chatbuf[CHAT_MAX_LEN + 1];//
    const char* szKingdom[3] = {"|Eemoji/shinsoo|e  ","|Eemoji/chunjo|e  ","|Eemoji/jinno|e  "};
    // int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s [Lv.%d]: %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), ch->GetLevel(), buf);
    int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s : %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), buf);

if (CHAT_TYPE_SHOUT == pinfo->type)
    {
        LogManager::instance().ShoutLog (g_bChannel, ch->GetEmpire(), chatbuf);
    }

Dosya Eklentileri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    18,3 KB · Gösterim: 24
Çözüm
Oyuncuların " ! " sembolünü kullanarak genel chatten isimlerinin önünde krallıklarının bayrağının görünmesi için düzenleme yaptım fakat sorunum şu ki;
" ! " sembolunu kullanmadan yazdıklarındada bayrak çıkıyor isim yanında ben yalnızca " ! " semboluyle bağırmaktan yazdıklarında bayrakları görünsün istiyorum
sorunumun görseli şu şekilde görselde mevcut yani sadece bağırmaktan yazan oyuncuların isimlerinin yanında bayrakları görünsün normal yazanların isminin yanında bayraklarının çıkmasını istemiyorum

input_main.cpp dosyasındaki eklentiyi paylaşıyorum. yetersiz olursa dosyayı komplede paylaşabilirim.
input_main.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    const char* szKingdom[3] = {"|Eemoji/shinsoo|e  ","|Eemoji/chunjo|e  ","|Eemoji/jinno|e...

input_main.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    const char* szKingdom[3] = {"|Eemoji/shinsoo|e  ","|Eemoji/chunjo|e  ","|Eemoji/jinno|e  "};
    // int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s [Lv.%d]: %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), ch->GetLevel(), buf);
    int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s : %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), buf);

{
        LogManager::instance().ShoutLog (g_bChannel, ch->GetEmpire(), chatbuf);
    }
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
char chatbuf[CHAT_MAX_LEN + 1];
int len = 0;

{
    // Bağırma (! ile) mesajıysa: BAYRAK + İSİM + MESAJ
    len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s : %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), buf);
    LogManager::instance().ShoutLog(g_bChannel, ch->GetEmpire(), chatbuf);
}
else
{
    // Normal mesajsa: SADECE İSİM + MESAJ
    len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s : %s", ch->GetName(), buf);
}

Son düzenleme:
Çözüm
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
char chatbuf[CHAT_MAX_LEN + 1];
int len = 0;

{
    // Bağırma (! ile) mesajıysa: BAYRAK + İSİM + MESAJ
    len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s : %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), buf);
    LogManager::instance().ShoutLog(g_bChannel, ch->GetEmpire(), chatbuf);
}
else
{
    // Normal mesajsa: SADECE İSİM + MESAJ
    len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s : %s", ch->GetName(), buf);
}
Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü :)
işiniz gücünüz rast gitsin

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri