- Ticaret Puanı
- 0
Oyuncuların " ! " sembolünü kullanarak genel chatten isimlerinin önünde krallıklarının bayrağının görünmesi için düzenleme yaptım fakat sorunum şu ki;
" ! " sembolunu kullanmadan yazdıklarındada bayrak çıkıyor isim yanında ben yalnızca " ! " semboluyle bağırmaktan yazdıklarında bayrakları görünsün istiyorum
sorunumun görseli şu şekilde görselde mevcut yani sadece bağırmaktan yazan oyuncuların isimlerinin yanında bayrakları görünsün normal yazanların isminin yanında bayraklarının çıkmasını istemiyorum
input_main.cpp dosyasındaki eklentiyi paylaşıyorum. yetersiz olursa dosyayı komplede paylaşabilirim.
" ! " sembolunu kullanmadan yazdıklarındada bayrak çıkıyor isim yanında ben yalnızca " ! " semboluyle bağırmaktan yazdıklarında bayrakları görünsün istiyorum
sorunumun görseli şu şekilde görselde mevcut yani sadece bağırmaktan yazan oyuncuların isimlerinin yanında bayrakları görünsün normal yazanların isminin yanında bayraklarının çıkmasını istemiyorum
input_main.cpp dosyasındaki eklentiyi paylaşıyorum. yetersiz olursa dosyayı komplede paylaşabilirim.
input_main.cpp:
char chatbuf[CHAT_MAX_LEN + 1];//
const char* szKingdom[3] = {"|Eemoji/shinsoo|e ","|Eemoji/chunjo|e ","|Eemoji/jinno|e "};
// int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s [Lv.%d]: %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), ch->GetLevel(), buf);
int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s%s : %s", szKingdom[ch->GetEmpire()-1], ch->GetName(), buf);
if (CHAT_TYPE_SHOUT == pinfo->type)
{
LogManager::instance().ShoutLog (g_bChannel, ch->GetEmpire(), chatbuf);
}