Günümüzdeki bir çok 1-99 benzer Oyun Dosyaları tüm src olarak satılır. (HAZIRDIR)

• Konuyu açan Konuyu açan brsa42
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 356

brsa42

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Günümüzdeki bir çok şuan aktif olan 1-99 Serverlerin ana sorunsuz alt yapısıdır.

1765196464946.webp

Droplarına nesne marketine kadar ayarlıdır oyuna reklam yap aç şeklinde hazırdır her hangi bir game.core ya da herhangi bir düşme sorunu yoktur level sınırı 75'dir sürgün yoktur dilenirse eklenerek de teslim edilir, gerekli kefil güvence sağlanır boş muhabbet için kimse yazmasın.

hayırlı satışlar..

şu hardschool2 adındaki sunucunun data murat abileri data murat yapar data murat tanrıdır muratımda muratım , bu kişininde bilgisi dahilinde mi ?

Senin yaptığın docker ne işe yarayacak çok basit bir şey o, bizim sunucumuz Kali linux da çalışıyor biz şöyleyiz böyleyiz biz en iyisiyiz bu tarz triplere girmişlerdi geçmişte de o yüzden soruyorum :ROFLMAO:

Ek olarak kali linux da çalışıyorsa onunda kanıtını ekleyebilirseniz çok iyi satış yapar ben talibim. :D

Dediğin kişilerle bir bağlantım yok elimde olan dosyaları satıyorum kimseye de sallayıp öyle oldu böyle çevirdi yanaştı demiyorum, teşekkürler.

Dediğin kişilerle bir bağlantım yok elimde olan dosyaları satıyorum kimseye de sallayıp öyle oldu böyle çevirdi yanaştı demiyorum, teşekkürler.
Benim içimde ukde kalmıştı Kali linux da çalışıyor bizim data muratımız var data murat abimiz yapıyor herşeyi vs vs gibi tonlarca laflar söylemişlerdi bende packi açıp incelemiştim yalan olduğu ortaya çıkmıştı da o yüzden yorum yaptım. Tekrardan hayırlı satışlar hocam başarılı proje.

Edit : Demekki hardschool2 geliştiricisi senmişsin :D şizofren ortam hocam kusra bakma. Sahipleri beni sanırım kandırmaya çalışmıştı da o yüzden

Son düzenleme:
Geri