Grafik [Full HD] Lantern | Sokak Lambası Modeli

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 568

Kaiser

Admin
Admin
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Uzun zaman önce yapay zeka yardımıyla oluşturduğum bir modeldi. Ancak bir türlü üşengeçliğimi yenip de deneyemedim.
Dosya .FBX formatındadır ve texturesi mevcuttur.

GIF'te göründüğü kalitede kullanabilmeniz için shader kullanmanız gerekebilir.
Granny kütüphanesinin varsayılan olarak bu modeli nasıl görüntüleyeceği konusunda şüpheliyim.
3ds Max kurulu olmadığı için gr2 çeviremedim. Eğer çeviren olursa GR2 görüntüsünü paylaşabilir.

GIF.gif

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

o imza kısmındaki neymiş la öyle :oops:
ezgif-8997755e12bad6.gif

3ds maxta sorun yoktu ancak World Editör'e yükleyince modelde bozulma yaşanıyordu. Bunun sebebinin vertex sayısı ile alakalı olduğunu anladığım vakit modelin vertex sayısını düşürdüm olabildiğince modelin kalitesini bozmadan tabi.
Çok da profesyonelce olmasa bile bir de ışık efekti ve mde efekti ayarladım.

Son hali bknz. (oyundan denemedim)

1743511331180.webp
1743511336139.webp

3ds maxta sorun yoktu ancak World Editör'e yükleyince modelde bozulma yaşanıyordu. Bunun sebebinin vertex sayısı ile alakalı olduğunu anladığım vakit modelin vertex sayısını düşürdüm olabildiğince modelin kalitesini bozmadan tabi.
Çok da profesyonelce olmasa bile bir de ışık efekti ve mde efekti ayarladım.

Son hali bknz. (oyundan denemedim)

Ellerine sağlık, bence gayet şık duruyor. En azından orjinaldeki lamba gibi kuş kafesine benzemiyor :D

ahaha evet sizin de elinize sağlık ^^
Şimdi meraklanıp denedim, oyun içi görüntüler de benden gelsin :)
Detay için yakından çekim:
Ekran görüntüsü 2025-04-01 171459.webp

Uzaktan:
Ekran görüntüsü 2025-04-01 172046.webp
Detay için yakın çekim:
Ekran görüntüsü 2025-04-01 171603.webp

Uzaktan:
Ekran görüntüsü 2025-04-01 171712.webp

Klasik grafiklerde bile doku kalitesi kendini belli ediyor. Varsayılan diğer pek çok modelde olduğu gibi pixeller sayılmıyor. Granny'den beklenmeyen performans :D
Tekrardan emeğine sağlık <3

teşekkürler oyunun grafik bölümünde biraz bilgisizim maruz görün :)
oyundaki tüm lamba modellelleri aynımı ve aynıysa sizin paylaştığınız dosyalar ile nasıl değiştirebilirim
dosya yolu halkkında bilgi verebilirmisiniz ?

teşekkürler oyunun grafik bölümünde biraz bilgisizim maruz görün :)
oyundaki tüm lamba modellelleri aynımı ve aynıysa sizin paylaştığınız dosyalar ile nasıl değiştirebilirim
dosya yolu halkkında bilgi verebilirmisiniz ?
Oyundaki lamba modellerinin tamamının aynı olup olmadığı konusunda net bir şey söyleyemem maalesef. Ama mesela sarı bayrağın lambaları, kırmızı bayrak ve mavi bayrağın lambalarından farklı diye biliyorum. Bunun gibi istisnai durumlar olabilir.
Eklemek istediğin haritayı world editor ile açıp mevcut lambaları silerek bu lambayı yeni obje olarak eklemen en garanti yol olur.
Ardından world editor klasörüne eklediğin gibi pack içinde de aynı dizinlere eklediğinde oyun içinde görünecektir. (zone,property vb.)

Geri