Yardım freebsd python3.7 kurma

• Konuyu açan Konuyu açan Enkaz2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 154
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Enkaz2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba freebsd13.2 üzerine python3.7 kuramıyorum nasıl kurabilirim veya hazır kurulu bsd elinde olan varmı

merhaba freebsd13.2 üzerine python3.7 kuramıyorum nasıl kurabilirim veya hazır kurulu bsd elinde olan varmı
3.7 kurmanıza gerek yok, pkg install python3 yazarsanız kurulacaktır. Eğer pkg outdated oldu ise ports ile kurabilirsiniz eğer hala yapamazsanız güncel sürüm bir freebsd kullanabilirsiniz 13.5 veya 14.3 gibi

3.7 kurmanıza gerek yok, pkg install python3 yazarsanız kurulacaktır. Eğer pkg outdated oldu ise ports ile kurabilirsiniz eğer hala yapamazsanız güncel sürüm bir freebsd kullanabilirsiniz 13.5 veya 14.3 gibi
pkg install python3 yazdım YÜKLEME BASLADI Y YAPDIM

ENSON BÖYLE YAZDI

This port is deprecated; you may wish to reconsider installing it: Upgrade to a newer Python version. 3.9 is in maintenance status and gets securit y fixes only. End-of-Life: 2025-10. See . It is scheduled to be removed on or after 2025-10-31.

SONRASINDA REBOOT ATTIM

Updating FreeBSD repository catalogue...
FreeBSD repository is up to date.
All repositories are up to date.
Checking integrity... done (0 conflicting)
The most recent versions of packages are already installed

DİYOR AMA FİLES KURDUĞUMDA HALA python3.7: not found
HATASI ALIYORUM PORTS İLE NASIL KURABILIRIM

pkg install python3 yazdım YÜKLEME BASLADI Y YAPDIM

ENSON BÖYLE YAZDI

This port is deprecated; you may wish to reconsider installing it: Upgrade to a newer Python version. 3.9 is in maintenance status and gets securit y fixes only. End-of-Life: 2025-10. See . It is scheduled to be removed on or after 2025-10-31.

SONRASINDA REBOOT ATTIM

DİYOR AMA FİLES KURDUĞUMDA HALA python3.7: not found
HATASI ALIYORUM PORTS İLE NASIL KURABILIRIM
pkg update
pkg install python3

denermisin ?

pkg install python311 veya 312 dener misin olmazsa python search python3 diye arat bakayım ordan bakarak yükle paketi
kanka yazdım aşşagıdaki gibi diyor galıba yüklü diyor ama filesi start verirken python3.7 kurulu değil diyor

Geri