Soru FreeBSD 9.2 ve Extern Güncelleme Hakkında Yardım

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 29
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Şu sıralar FreeBSD 9.2 kullanarak Extern güncellemesi yapmayı düşünüyorum ve birkaç konuda kafamda soru işaretleri var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Sorum şu:FreeBSD 9.2'yi kullanarak Extern güncellemesi yaparken yalnızca kaynaklar mı (source) yükseliyor, yoksa FreeBSD'nin sürümü de otomatik olarak yükseliyor mu? Yani Extern güncellemesi sadece yazılım tarafında mı bir değişiklik yapıyor, yoksa FreeBSD'nin versiyonu da etkileniyor mu? Bu güncelleme işlemi sırasında FreeBSD'nin kendi sürümünde herhangi bir değişiklik oluyor mu?

Ayrıca, Mmo Tutkunları video anlatımlarında Visual Studio 2019 versiyonundan bahsediliyor, fakat ben şu an Visual Studio 2013 ile build alıyorum. Bu güncellemeler sırasında FreeBSD sürümümle mi ilgili bir sorun olabilir? Bu durum, build süreçlerinde herhangi bir fark yaratır mı? Visual Studio sürümünü yükseltmek, FreeBSD'nin sürümünü güncellemek gibi bir gereklilik oluşturur mu?

Sonuç olarak,Yani kısaca, FreeBSD'nin sürüm yükselmesi Extern güncellemesiyle mi bağlantılıdır, yoksa bu sadece yazılımla mı ilgilidir? Eğer başka bir çözüm öneriniz varsa, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yaptığım güncellemelerle ilgili herhangi bir uyumsuzluk yaşanması durumunda neler yapmam gerektiği konusunda da fikirlerinizi duymak isterim.

Herkese şimdiden teşekkürler!

Geri