Foruma Özel Yerel Seo Web Sitesinde İndirim!

• Konuyu açan Konuyu açan DELIASIL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 168

DELIASIL

Gold Üye
Gold Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhebalar, Foruma özel yaptığım hizmetler ile ilgili bir kaç kampanya yapmak istedim hayırlısı olsun herkes için..

kampanya.webp

( VERİLEN ADET SINIRI DOLDUKTAN SONRA EXTRA OLARAK HİZMET ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KAMPANYA HARİCİNDEDE NORMAL OLARAKTA HİZMET VEREMEYECEĞİM)
Gold Paket Site Örneği ;

Premium Site Örneği ;

Örnek sitelerin sadece konunun net anlaşılması için hızlıca ortaya çıkardım
Seo içeriği Ve Site Yapısı Tamamen Örnektir.
Sistemin mantığını Anlamanız İçin..

Sitenin Tüm İl ve İlçelerinin İçeriklerini Sadece Tek 1 Sayfa İçerisinden Düzenliyorsunuz Tüm Sayfalar İçin Geçerli Oluyor. SQL Yapısı Kullanılmaktadır..​

hayırlı satışlar , bir dönem seo işlerine çok kafa yormuştum google politikalarını sürekli takip ediyordum.

Backlink var mı hocam malum google politikalarından sonra herkes backlink arıyor mesela bana ; bu tarz otoritesi yüksek sitelerden backlink alabilir misin varsa eğer backlink verebildiğin siteler hangileri konuya eklesen süper olurdu

hayırlı satışlar , bir dönem seo işlerine çok kafa yormuştum google politikalarını sürekli takip ediyordum.

Backlink var mı hocam malum google politikalarından sonra herkes backlink arıyor mesela bana ; bu tarz otoritesi yüksek sitelerden backlink alabilir misin varsa eğer backlink verebildiğin siteler hangileri konuya eklesen süper olurdu
Backlink işlemleride yapmaktayız. Sektörün harcisi backlink hacklink almak artıya değil eskiye götürüyor artık. Özelden web siteni atarsan bi kontrol ederim paket sunarım ona göre.

Hayırlı satışlar dilerim, umarım her şey gönlünce olur.

Geri