- Ticaret Puanı
- 7
bu konunun linki olan var mı elinde ya bende yok silmiştim elinde tutan atabilir mi
Server Files Konu 'Fixli ve Tertemiz Altyapı Server Files'
Hepinize selamlar dostlar. Bugün piyasada neredeyse adam akıllı bir altyapı bulunmuyor. Bende elimdeki dosyayı saklamanın bana bir faydası olmayacağına kanaat getirdim ve bu yüzden paylaşmaya karar verdim. Piyasada bulunan nadir altyapılardan birisi olacağını düşünüyorum. Her yöne çevirebilirsiniz. Nasıl kullanacağınız size kalmış. Tavsiyem ne olduğu belli olmayan dosyalar yerine bu dosyaları kullanın. Aşağıda detayları yazacağım. Hepinize şimdiden iyi kullanımlar. Farklı forumlarda paylaşmayacağım fakat paylaşırsanız forumun veya benim adımı verirseniz sevinirim. Emek hırsızlığı...
- hasanmacit
- metin2 metin2 altyapı metin2 altyapı indir metin2 fixli altyapı metin2 mmotutkunları metin2 temiz fixli altyapı indir metin2 temiz fixli dosyalar mmotutkunlari mmotutkunları altyapı mmotutkunları fixli altyapı mmotutkunları metin2 mmotutkunları metin2 altyapı mmotutkunları metin2 fixli altyapı mmotutkunları metin2 temiz altyapı mmotutkunları temiz altyapı
- Yanıt: 102
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)