iambmys9 Üye Üye Mesaj 121 Çözümler 2 Beğeni 28 Puan 474 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #1 Merhaba, bir anda oyun gitti anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Kaiser Admin Admin Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.418 Çözümler 442 Beğeni 5.072 Puan 2.849 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #2 bt full yazıp diğer çıkan sonuçlara bak Upvote 0 Downvote
iambmys9 Üye Üye Mesaj 121 Çözümler 2 Beğeni 28 Puan 474 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #3 Kaiser demiş ki: bt full yazıp diğer çıkan sonuçlara bak Hepsini görmek için tıklayın... C yazdıkça sonuçlar geldikçe geliyor tam olarak neyi aramam gerekiyor. Direkt buraya .core dosyasını kontrol etmeniz için atsam olur mu? Upvote 0 Downvote
Kaiser demiş ki: bt full yazıp diğer çıkan sonuçlara bak Hepsini görmek için tıklayın... C yazdıkça sonuçlar geldikçe geliyor tam olarak neyi aramam gerekiyor. Direkt buraya .core dosyasını kontrol etmeniz için atsam olur mu?
Kaiser Admin Admin Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.418 Çözümler 442 Beğeni 5.072 Puan 2.849 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #4 Dragon soul ile alakalı son zamanlarda herhangi bir şey yaptıysan o işlemi geri almayı dene Upvote 0 Downvote
Pehooi BrosleyTR Premium Üye Üye Mesaj 107 Çözümler 2 Beğeni 231 Puan 784 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #5 dragon_soul_table.cpp:621 ve dragon_soul.cpp:236 paylaşabilir misin acaba Upvote 0 Downvote
iambmys9 Üye Üye Mesaj 121 Çözümler 2 Beğeni 28 Puan 474 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #6 Kaiser demiş ki: Dragon soul ile alakalı son zamanlarda herhangi bir şey yaptıysan o işlemi geri almayı dene Hepsini görmek için tıklayın... Hayır hiçbir şey değiştirmedim. Upvote 0 Downvote
Kaiser demiş ki: Dragon soul ile alakalı son zamanlarda herhangi bir şey yaptıysan o işlemi geri almayı dene Hepsini görmek için tıklayın... Hayır hiçbir şey değiştirmedim.
iambmys9 Üye Üye Mesaj 121 Çözümler 2 Beğeni 28 Puan 474 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #7 Pehooi demiş ki: dragon_soul_table.cpp:621 ve dragon_soul.cpp:236 paylaşabilir misin acaba Hepsini görmek için tıklayın... dragon_soul_table.cpp, 621-625: Genişlet Daralt Kopyala if (!m_pApplyNumSettingNode->GetGroupValue(stDragonSoulName, "basis", g_astGradeName[grade_idx], basis)) { sys_err ("Invalid basis value. DragonSoulGroup(%s) Grade(%s)", stDragonSoulName.c_str(), g_astGradeName[grade_idx].c_str()); return false; } dragon_soul.cpp, 235-240: Genişlet Daralt Kopyala int basic_apply_num, add_min, add_max; if (!m_pTable->GetApplyNumSettings(ds_type, grade_idx, basic_apply_num, add_min, add_max)) { sys_err ("In ApplyNumSettings, INVALID VALUES Group type(%d), GRADE idx(%d)", ds_type, grade_idx); return false; } Upvote 0 Downvote
Pehooi demiş ki: dragon_soul_table.cpp:621 ve dragon_soul.cpp:236 paylaşabilir misin acaba Hepsini görmek için tıklayın... dragon_soul_table.cpp, 621-625: Genişlet Daralt Kopyala if (!m_pApplyNumSettingNode->GetGroupValue(stDragonSoulName, "basis", g_astGradeName[grade_idx], basis)) { sys_err ("Invalid basis value. DragonSoulGroup(%s) Grade(%s)", stDragonSoulName.c_str(), g_astGradeName[grade_idx].c_str()); return false; } dragon_soul.cpp, 235-240: Genişlet Daralt Kopyala int basic_apply_num, add_min, add_max; if (!m_pTable->GetApplyNumSettings(ds_type, grade_idx, basic_apply_num, add_min, add_max)) { sys_err ("In ApplyNumSettings, INVALID VALUES Group type(%d), GRADE idx(%d)", ds_type, grade_idx); return false; }
Pehooi BrosleyTR Premium Üye Üye Mesaj 107 Çözümler 2 Beğeni 231 Puan 784 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #8 açar açmaz mı yiyorsun yoksa anlık mı atıyor Upvote 0 Downvote
iambmys9 Üye Üye Mesaj 121 Çözümler 2 Beğeni 28 Puan 474 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #9 Pehooi demiş ki: açar açmaz mı yiyorsun yoksa anlık mı atıyor Hepsini görmek için tıklayın... Anlık attı. Şu anda bir sorun yok mesela sorunsuz çalışıyor. Slotları kesiyordum sonra bir anda oyundan atmıştı öyle, tekrar olur mu bilmiyorum. Upvote 0 Downvote
Pehooi demiş ki: açar açmaz mı yiyorsun yoksa anlık mı atıyor Hepsini görmek için tıklayın... Anlık attı. Şu anda bir sorun yok mesela sorunsuz çalışıyor. Slotları kesiyordum sonra bir anda oyundan atmıştı öyle, tekrar olur mu bilmiyorum.
Pehooi BrosleyTR Premium Üye Üye Mesaj 107 Çözümler 2 Beğeni 231 Puan 784 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2025 #10 olursa dcden iletişime geç bakalım brosleytr büyük ihtimal simyayla vs. alakalı simyayla biraz oynar mısın simya basıp + falan basıp tak çıkar yapar mısın Upvote 0 Downvote
olursa dcden iletişime geç bakalım brosleytr büyük ihtimal simyayla vs. alakalı simyayla biraz oynar mısın simya basıp + falan basıp tak çıkar yapar mısın