Yardım files hakkında öneri

• Konuyu açan Konuyu açan Enkaz2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 97
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Enkaz2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar kafamda bi proje var ve elimde 2 adet files var benim mt2 files hazırlama bilgim az seviyede
elimdeki hangi filesi uyarlamam benim için daha az sorun çıkarır ve daha kolay olur
1. filesde çok az sistem var ve benım üstüne biraz sistem eklemem ve projeme uyarlamam gerekir
2. filesde fazla kurulu sistemler v.b var işime yaramayacak sistemler fazla işime yaramanları kaldırmam gerek
benim seviyemdeki birine sistem eklemek mi kaldırmak mı daha az sorun çıkarır

merhabalar kafamda bi proje var ve elimde 2 adet files var benim mt2 files hazırlama bilgim az seviyede
elimdeki hangi filesi uyarlamam benim için daha az sorun çıkarır ve daha kolay olur
1. filesde çok az sistem var ve benım üstüne biraz sistem eklemem ve projeme uyarlamam gerekir
2. filesde fazla kurulu sistemler v.b var işime yaramayacak sistemler fazla işime yaramanları kaldırmam gerek
benim seviyemdeki birine sistem eklemek mi kaldırmak mı daha az sorun çıkarır
hocam bence temiz altyapıdan devam et sistemleri kendin ekle hazır paylaşılan sistemleri eklemek istemezsende farklı sunuculardan söküp ekle daha sağlıklı ve geliştirici olur senin açından

Geri