göz atıyorum hemen hocam teşekkür ederim.Güncellenmiş Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları üzerinde çalıştıgım alt yapı fıles kullanmanı tavsıye ederım tam gelıstırmelık ve kullanabılcegın alt yapı mainline
Arkadaşın önerdiği altyapı güzel bende onun üzerinde çalışıyorum tavsiye ederim sürümleri yüksek ve temiz.Güncellenmiş Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları üzerinde çalıştıgım alt yapı fıles kullanmanı tavsıye ederım tam gelıstırmelık ve kullanabılcegın alt yapı mainline
bende geceden beri uğraşıyorum kurdum server hoşuma gittiArkadaşın önerdiği altyapı güzel bende onun üzerinde çalışıyorum tavsiye ederim sürümleri yüksek ve temiz.
bende geceden beri uğraşıyorum kurdum server hoşuma gitti![]()
Başarılar dostumbende şimdi yeşil simya butonunu kaldırıyorum bide envanterde bitane küçük pencere var onu kaldırıcam sonra sistem eklicem bi bakıcam
teşekkür ederim sanada başarılarBaşarılar dostum
Hocam bunu artık attınız garibanın gözü kalır paylaşımı gelir mi
Bilmiyorum 50/50Hocam bunu artık attınız garibanın gözü kalır paylaşımı gelir mi![]()
hocam bunu paylaşacak mısınızBilmiyorum 50/50
Hocam bunu artık attınız garibanın gözü kalır paylaşımı gelir mi![]()
files 1 zurna dürüm karşılığında özelden isteyene atılırhocam bunu paylaşacak mısınız
istediğin zurna dürüm olsunfiles 1 zurna dürüm karşılığında özelden isteyene atılır