Yardım FİLES YAPISI HAKKINDA

• Konuyu açan Konuyu açan kadirsen
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 144
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

kadirsen

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Öncelikle selamın aleyküm files geliştirme konusunda şuan sıfırım hazır bir files almayı düşünüyorum ve alicam ama almadan önce öğrenmek istediğim birkaç şey var öncelikle filesleri izliyorum okuyorum bakıyorum kimisi falzilla 5.4 kimisi Marty 5.3 kimisi FreeBSD 11.3 - MySQL 5.5 Desteklemektedir gibi şeyler yazıyor bunlar ne anlama geliyor veya alırken bir filesi hangi yapıda almamız lazım en iyisi hangisi oluyor ve en iyisinin yanında suda önemli en iyi sistemleri hangi alt yapı destekliyor

Bu kavramları biraz araştırma ile anlayabilirsiniz fakat sıfır bilgi ile giriyorsunuz, bu durumda satın alma işine bence hiç girmeyin.
Satın almaktan ziyade warez olan herhangi bir filesi alıp inceleyip yapboz mayetinde kullanın bu daha çok işinize yarayacaktır.
Zaman içerisinde öğrenmeye başlarsınız fakat araştırma yapmanız gerekmekte ayrıca kodlama bilginiz yoksa, ilk etap olarak kodlama dili öğrenmelisiniz.
Copy paste ile yapabilecekleriniz fazla sınırlı.

En iyi sistemler olarak belirttiğiniz husus, bir sistemin kodlanışı ve genel oyun yapısı ve sistemine uyumu, kapsamı, kodlar doğru yerlere mi girilmiş vs vs vs. bir çok husus var. Görsel olarak sistemler çok güzel görünebilir fakat arka plan kodu cacık olduktan sonra herhangi bi sunucu açışınızda hem paranız hem zamanınız bir çok şey sıkıntıya girecektir.

Eğer öğrenmek ve birşeyler yapmak istiyorsanız, her zaman güncel sürümlerle ilerleyin gerek freebsd gerek çeşitli araçlar - modüller.
En kısa böyle özetleyebilirim.
Şimdiden başarılar dilerim.

Geri