Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüExe Gömdüğüm Rootları İndex Nasıl Ekleyeceğim?
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Haklısınız Unutmuşum // Sorunu yanlış gömmeden dolayı kaynaklanmış. Dosyalarımı direk exe gömdüğüm için görmüyormuş. Pack klasörü oluşturup içine dosyalarımı atıp gömme işleminden sonra sorunum çözülmüştür...
Exe içine gömülen dosyalar rahatlıkla çıkarılabilir. Bunun yerine başka yöntemlere başvurun. Index dosyasında düzenleme yapmanıza gerek yok normalde. Gömseniz bile çalışması lazım. Belki işlem hatalıdır.
Exe içine gömülen dosyalar rahatlıkla çıkarılabilir. Bunun yerine başka yöntemlere başvurun. Index dosyasında düzenleme yapmanıza gerek yok normalde. Gömseniz bile çalışması lazım. Belki işlem hatalıdır.
Hocam, başka yöntemlerden kastınız nedir? Mesela foxfs kurdum sonra geri sildim packlarımdan. Bazıları kilitlenmiş; açılmıyor o packlarda olmadan oyundan atma sorunları oldu. Tavsiyeniz nedir?
hocam Beni Yanlış anladınız Aslıda Şoyle Soyliyim Kullandığım Filesin Kendi Packında Bazıları Kilitlenmiş Eter İle Açmaya Çalışırken Sistem Çalışmayı durdurdu Hatası Veriyor Ve Ben Bu Pack olmadan oyuna giremiyorum Acamadığım İçin Foxsf Kuramıyorum
hocam Beni Yanlış anladınız Aslıda Şoyle Soyliyim Kullandığım Filesin Kendi Packında Bazıları Kilitlenmiş Eter İle Açmaya Çalışırken Sistem Çalışmayı durdurdu Hatası Veriyor Ve Ben Bu Pack olmadan oyuna giremiyorum Acamadığım İçin Foxsf Kuramıyorum
Files sahibine danışabilirsin bunun için packi kilitleyen kişiden başkası açamaz diye biliyorum epack32 mesela kilitleyen kişinin keyini girmeden o packi açamazsın
Haklısınız Unutmuşum // Sorunu yanlış gömmeden dolayı kaynaklanmış. Dosyalarımı direk exe gömdüğüm için görmüyormuş. Pack klasörü oluşturup içine dosyalarımı atıp gömme işleminden sonra sorunum çözülmüştür...