Yardım Eski questlerin çalışmaması hk.

• Konuyu açan Konuyu açan Enes Deniz
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 230
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Enes Deniz

www.SixTails.com.tr
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Ticaret Puanı
1
Merhabalar daha önce @Whistle 'nin paylaşmış olduğu eski questler mevcut
Komple okutsam da veya içlerinden tek 1 tanesini örneğin (level_up.quest) okutup hata almasamda oyun içerisinde çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

konu linki:

Merhabalar daha önce @Whistle 'nin paylaşmış olduğu eski questler mevcut
Komple okutsam da veya içlerinden tek 1 tanesini örneğin (level_up.quest) okutup hata almasamda oyun içerisinde çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

konu linki:
Eski questler içerisinde bulunan, say içerisinde ki örneğin gameforge.biologist_2 gibi yazıların tamamının hatasız şekilde translate.lua da falan bulunması gerekiyor, tek tek kontrol etmek lazım.
Aynı sorunu dün yaşıyordum, eksikleri tamamladıktan sonra düzeldi.

Eski questler içerisinde bulunan, say içerisinde ki örneğin gameforge.biologist_2 gibi yazıların tamamının hatasız şekilde translate.lua da falan bulunması gerekiyor, tek tek kontrol etmek lazım.
Aynı sorunu dün yaşıyordum, eksikleri tamamladıktan sonra düzeldi.
Peki translate.lua atma şansın var mıdır ?

Daha bende henüz hepsini eklemedim, dün şehir gardiyanına git, köpek kes geri dön demirciye git kadarını kontrol ede ede ekledim, örnek için istiyorsan göndereyim
Şu anlık gerek yok o halde :)
Bi eksikleri tamamlamaya başlayayım duruma göre burada çözüm olarak işaretlerim :)

// da eyetr diye bir files var orda aradın questi bulabilirsin ben onu kullanıyorum sorunsuz ve çalışıyor

1742711634829.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
pre_qc’den geçirdiniz mi?
Questlerle ilgili hatalar oyuncu hesabıyla giriş yaptığınız ch’nin sysloglarına bakarak erişebilirsiniz

Questlerle ilgili hatalar oyuncu hesabıyla giriş yaptığınız ch’nin sysloglarına bakarak erişebilirsiniz
Elimde bu questlerin olduğu files olmadığından pre_qc geçirememiştim şimdi arkadaşın dediği filesi indirip bakacağım
inceledikten sonra bilgi vereceğim

syslog da bir şey gözükmüyor

2 gündür arıyordum 1 hafta önce o files denk gelmişti forumda o geldi aklıma indirdim çalıştırdım oldu tamamen şans :D
Maalesef en basiti satıcı görevi, eski at görevleri vs bulunmuyor veya hata vermese de çalışmıyor

Geri