Çözüldü envanter düzenleme sistemi syserr

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 133
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar merhaba mali'ye ait ENABLE_SORT_INVEN' sistemini kuruyorum client ve game src tarafı sıkıntısız build oluyor fakat pack tarafında böyle bir syserr alıyorum uiinventory.py ve inventorywindow.py'i konuya dahil ediyorum. Bu arada marty 5.8 alt yapı kullanıyorum sistemin rehberinde locale/xx/inventorywindow'a ekleme yapılması söyleniyor fakat special_patch_common.eix'ın içindede inventorywindow var uiscprit'in içindede inventorywindow.py var, daha önce ekleyenler hangisine eklediğini söyleyebilirmi? 3ünüde denedim aslındada yine bu syerri aldım.

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
0516 23:43:13813 ::
uiInventory.py(line:574) __LoadWindow

InventoryWindow.LoadWindow.BindObject - <type 'exceptions.AttributeError'>:'NoneType' object has no attribute 'SetEvent'

0516 23:43:13814 :: ============================================================================================================
0516 23:43:13814 :: Abort!!!!

sistem İstek - Envanter düzenleme sistemi bu konudaki yorumdaki sistemdir.

Dosya Eklentileri

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu çözdüm inventorywindowex.py'de yanlış children bloğunun içine eklediğim için GetChild2("YenileButton") yanlış dönüyordu, doğru yer benim py'de 428.satırdan sonra
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
elif app.ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM and not app.ENABLE_CHEQUE_SYSTEM:
    window = {
başlayan yerin devamı.

ayrıca cesaret pelerininin item proto'dan value1 'i 20 den 1 çekmeyi unutmayın yoksa 1-1 li pelerini 20-20 total 40 olarak birleştiriyor.
İsimsiz video.gif
inventorywindow.py Ekle:
Genişlet Daralt Kopyala
{
    "name" : "YenileButton",
    "type" : "button",

"x" : 100,
    "y" : 200,

"default_image" : "d:/ymir work/ui/public/some_button_normal.tga",
    "over_image" : "d:/ymir work/ui/public/some_button_hover.tga",
    "down_image" : "d:/ymir work/ui/public/some_button_down.tga",
},

tab hatası vardı tekrar eklermısınız üstekı kısımda tanımlama yapın

Dosya Eklentileri

Ekteki inventorywindow.py 58.satırda name'i YenileButtonn olarak tanımlamışsın, onu YenileButton olarak değiştirip deneyebilir misin?

Kardesim forumda paylasmıs oldugum c++dev proglamı ile o hata veren kısmı test edebilirmisin bak bakım kodda sorun varmı kodda sorun varsa ufak bir duzenleme yap hata vermemesi gerekiyor cunku tanımla istiyor o tanımlamada eksik onuda kabul etmediyse define isimleri degistirdir ve o yenibuttun ismini ornek boyle yeniallbutun yaz

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm inventorywindowex.py'de yanlış children bloğunun içine eklediğim için GetChild2("YenileButton") yanlış dönüyordu, doğru yer benim py'de 428.satırdan sonra
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
elif app.ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM and not app.ENABLE_CHEQUE_SYSTEM:
    window = {
başlayan yerin devamı.

ayrıca cesaret pelerininin item proto'dan value1 'i 20 den 1 çekmeyi unutmayın yoksa 1-1 li pelerini 20-20 total 40 olarak birleştiriyor.
İsimsiz video.gif

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri