Yardım Elinde istedigim questleri olan var mı ?

• Konuyu açan Konuyu açan conam2323
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 60
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

conam2323

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
beyler herkeze bol şans...

beyler mesela oyunda irade yüzügüne yada başka bir yüzüge tıkladıgı zaman karakterlerin 6 skillerinden birini g yapacak quest varmı...
ya da isim izi questi...bir tane isim izi guesti vardı serverde çalışmadı neden acaba...

beyler sizden ricam bu quest işini nasıl çözecez bunun formülü nedir...chatgpt yanlış yazıyor ne bileyim ne yapacaz..bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Çözüm
Seyis at gorev quest mevcut

Binek questi mevcut 65-250 bineklerine gore bahsettiginiz binege olurmu olmaz bilmem duzenleme yapmaniz gerekicek yuzuk dediginiz olaysa 40002 quest var ama istediginiz foksiyona gore yazmanız gerekiyor onun yerine beceri secme tahtası kullanmanızı tavsiye ederim
Size hangi quest foksiyonu lazımsa her hangi bildiginiz o questi kullanan fileste alabilirsiniz gamyedek.tar.gz dosyasında cıkartarak yada arastıracaksınız tmm olarak ne istediginizi dile getirirseniz bakmam lazım arsivlerden elimde questler mevcut istediginiz quest varmı yokmu bakmam lazım ona gore geri donus yapabilirim bu sekilde bulmanız mumkun sayılmaz

İsim izi bundan çalışmıyor olabilir.

questlua_pc.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
Arat:    
int pc_change_name(lua_State* L)

İçinde bul ve sil:
        if ( LC_IsEurope() )
        {
            lua_pushnumber(L, 5);
            return 1;
        }

questlua_pc.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
Arat:   

İçinde bul ve sil:
        if ( LC_IsEurope() )
        {
            lua_pushnumber(L, 5);
            return 1;
        }
Bunu denedim başkan senin Fix'indi 😂 developerler seni izliyordu ama uzaktan..sana zahmet çalışan bir isim izi questi verir misin..zaten senin dediğin Fix i yaptim...çalışan bir isim izi questi verirsen acaba sorun hangisinde anlarim

questlua_pc.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
Arat:   

İçinde bul ve sil:
        if ( LC_IsEurope() )
        {
            lua_pushnumber(L, 5);
            return 1;
        }
Bunu denedim başkan senin Fix'indi 😂 developerler seni izliyordu ama uzaktan..sana zahmet çalışan bir isim izi questi verir misin..zaten senin dediğin Fix i yaptim...çalışan bir isim izi questi verirsen acaba sorun hangisinde
Size hangi quest foksiyonu lazımsa her hangi bildiginiz o questi kullanan fileste alabilirsiniz gamyedek.tar.gz dosyasında cıkartarak yada arastıracaksınız tmm olarak ne istediginizi dile getirirseniz bakmam lazım arsivlerden elimde questler mevcut istediginiz quest varmı yokmu bakmam lazım ona gore geri donus yapabilirim bu sekilde bulmanız mumkun sayılmaz
Calisan isim izi questi
Güçlü binek sistemi
Seyis at gorevleri
Oyunclarin oyunda yüzüğe tıkladığında herhangi bir skili seçip becerisini g yapma mesela..ama kullandıktan sonra yüzük gidecek

Birde sana zahmet quest listeni ve bol questi olan bir files linki yollar misin

Seyis at gorev quest mevcut

Binek questi mevcut 65-250 bineklerine gore bahsettiginiz binege olurmu olmaz bilmem duzenleme yapmaniz gerekicek yuzuk dediginiz olaysa 40002 quest var ama istediginiz foksiyona gore yazmanız gerekiyor onun yerine beceri secme tahtası kullanmanızı tavsiye ederim

Çözüm
Geri