Çözüldü Efsun Botuna İtem Ekleyemiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan waeryl
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 134
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

waeryl

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar, Forumda paylaşılan Server Taraflı Efsun Botunu filesime ekledim fakat bota item koyamıyorum GameType.h ile Lenght.h içerisinde ki enumsları da karşılaştırdım uyuşuyor bir fark yok ama hatayı gideremiyorum.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Çözüm

Bu konuya bak kanka sıralamalar düzgünmü sende
%190 Mysql sıralaması yapıyor %10 ise gamesource db clientmanagerplayer.cpp dosyasına tekrar göz atın 5 dklıga :) en son baktıgım kadarıyla sizin fileste socket sayısı fazlaydı boyle bir sorunun cıkacagını tahmin etmistim sizden ama siz yinede emin olun

navicatta item tablosuna sağ tıklayıp window enumuna switchbot(sende nasıl ekliyse) eklemesi yaptın mı? yapmadıysan lenghtteki sıraya göre ekle onu da düzelir

Çözüm
%190 Mysql sıralaması yapıyor %10 ise gamesource db clientmanagerplayer.cpp dosyasına tekrar göz atın 5 dklıga :) en son baktıgım kadarıyla sizin fileste socket sayısı fazlaydı boyle bir sorunun cıkacagını tahmin etmistim sizden ama siz yinede emin olun

bu sorunu çözdüm hocam GameType.h de " WINDOW_TYPE_MAX" satırı eksikmiş onu ekleyince düzeldi ama şu an bonus penceresi açılmıyor iteme efsun atmak için bonus seçemiyorum.

andsk atarmısınız bırlıkte bakalım bırde

bu sorunu çözdüm hocam GameType.h de " WINDOW_TYPE_MAX" satırı eksikmiş onu ekleyince düzeldi ama şu an bonus penceresi açılmıyor iteme efsun atmak için bonus seçemiyorum.
onun için client syserr bakabilirsin pythonda hata yapmış olabilirsin

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri