SULEYMAN BOZOK
ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
- Ticaret Puanı
- 0
Bu konu ile ilgili oldukça fazla araştırma yaptım ve genel olarak bu tür bir sorunla karşılaşan çok fazla kişi bulamadım. Sorunum şu şekilde: Efsun botuna item eklediğimde, oyun içinde karakter atıyor. Bu durumun nedenini bir türlü tespit edemedim. Kodlara dikkatlice baktım ve birkaç dosya üzerinde şüphelerim var; özellikle input.h, input_db.cpp, input_login.cpp, input_main.cpp, input_p2p.cpp gibi dosyalarda hata olabileceğini düşünüyorum. Kodu yaklaşık 20 kez Dev C++ ile test ettim ve her seferinde kodlar sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Ancak, efsun botunda herhangi bir problem yok, her şey tam olarak +full çalışıyor, fakat "başlat" dediğimde oyun atıyor.
Bir türlü bu sorunun kaynağını bulamadım. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi sunabilecek
birisi varsa, yardımcı olabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim şımdıden herkese
Bir türlü bu sorunun kaynağını bulamadım. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi sunabilecek
birisi varsa, yardımcı olabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim şımdıden herkese
karsılastıgım debug sysr hatası:
NEW LOGIN WINDOW ----------------------------------------------------------------------------
PointWindow: PhaseCurtain
FadeOutMusic: BGM/M2BG.mp3 - ERROR NOT EXIST
===================================================== DESTROYED TARGET BOARD
Is Opening Belt Inven?? 0
---------------------------------------------------------------------------- DESTROY EXCHANGE
==================================== DESTROYED GUILD WINDOW
=============================== DESTROYED PartyWindow
---------------------------------------------------------------------------- CLOSE GAME WINDOW
LOGIN WINDOW OPEN ----------------------------------------------------------------------------
===== Load Script File : locale/tr/ui/LoginWindow.py
FoxFS : File not exists loginInfo.xml with error code 1
└┌Á┐ À╬▒Î└╬└╗ ä¢├À┴©ÚloginInfo.xmlã─└¤└╗ └█╝║ÃÏ┴Í╝╝┐õ
│╗┐Ù:
================================================================
addr=┴Í╝Ê
port=ã¸ã«
id=¥ã└╠Á
pwd=║±╣º╣°╚ú
slot=─│©»┼═ ╝▒┼├ └╬ÁĞ¢║ (¥°░┼│¬ -1└╠©Ú └┌Á┐ ╝▒┼├ ¥╚ÃÈ)
autoLogin=└┌Á┐ ┴ó╝Ë ┐®║╬
autoSelect=└┌Á┐ ┴ó╝Ë ┐®║╬
locale=(ymir) LC_Ymir └¤░µ┐ì ymirÀ╬ └█Á┐. ┴÷┴ñä┴÷ ¥╩└©©Ú koreaÀ╬ └█Á┐
---------------------------------------------------------------------------- DELETE CURTAIN
Son düzenleme: