İstek Efsun Ayarlama Oranları

Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
arkadaşlar efsun botu halletmıs bulunmaktayım fakat ıstedıgım efsunlar yok elınde halı hazırda efsun oranları varmı baya uzun zaman oldu ugrasmadıgım ıcın unutmusum kendı ısteklerıme göre efsun oranları yapmak ıstıyorum örnek olarak wıdeo belırttıgım gıbı ılgınız ıcın tesekurler

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
Efsun botunun amacı zaten en yüksek oran efsunları getirmeye çalışmak :) O yüzden efsun listesinde her zaman en son oranlar görünür.
Eğer oyuncu değiştirmek isterse efsunu seçtikten sonra sağdaki kutuya istediği efsun oranını yazabilir.

Hocam 65-250 projesine uyum sagladıgım icin istedigim efsun oranları yok mesela örnek veriyorum yavaslatma

Yanlış hatırlamıyorsam efsun botu filesteki oranları otomatik çekiyor zaten. Sadece skill_proto düzenlemeyi dene.
Ya da 65-250 fileslerin birinden bulabilirsin.

Oyle dusuncem vardı abi aslında alt yapı temiz oldugu icin @nebisenol hocamızın filesini gelistiriyorum kendisinede tesekur ederim gayet basarılı bir files bu nedenle kendi elimle yapmak istedigim kopyala yapıstır yapsam :) ugrasacak isim kalmaz mesela amacım efsun degerleri alıp manuel olarak eklemek

elımde halı hazırda proje karsılaştırması yaparak bulundu konu kapatılabılır

Çözüm
Geri