Yardım Dump_Proto kapanmıyor

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

nusrettopcuu

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selam aleyküm abiler 1 aydır ne yaptıysam bir türlü bu hatayı düzeltemedim lütfen bir yardımcı olun uyumsuz olan bir şeyler var gibi chatgpt ile çalıştım yine boş

büyük ihtimalle ProtoReader.cpp ile ItemCSVReader.cpp uyuşmazlığı var ama çözemedim tüm dosyaları atsam bir babayiğit abim bakabilir mi?
dump_protoyu başarıyla derliyorum ondan sonra 0 kb veriyor

Farklı bir dump_proto yaptım bu seferde bu hatayı veriyor
0804 13:07:08531 :: CPythonItem::LoadItemTable: invalid item_proto[locale/tr/item_proto] STRIDE[156] != sizeof(SItemTable)
0804 13:07:08531 :: LoadLocaleData - LoadItemProto(locale/tr/item_proto) Error

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim abi

Filesi warezden buldum 4 aydır temizliyorum. İçerisindeki dump_proto çalışıyor yeni dump_proto derlediğimde çalışmıyor

Buna uygun dump_proto nerden bulabilirim veya temiz dump_proto yapıp nasıl derlerim

Burada bir abi paylaşmışta herşeyi yapıyorum başarıyla derliyorum sorunsuz oyunuda açıyorum

Locale_tr'ye attığımda bu hata geliyor büyük ihtimalle flag sayısı birbirini tutmuyor veya item_proto.txt sütunlar bir bakabilir misin?

0804 13:07:08531 :: CPythonItem::LoadItemTable: invalid item_proto[locale/tr/item_proto] STRIDE[156] != sizeof(SItemTable)

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim abi

Filesi warezden buldum 4 aydır temizliyorum. İçerisindeki dump_proto çalışıyor yeni dump_proto derlediğimde çalışmıyor

Buna uygun dump_proto nerden bulabilirim veya temiz dump_proto yapıp nasıl derlerim

Burada bir abi paylaşmışta herşeyi yapıyorum başarıyla derliyorum sorunsuz oyunuda açıyorum

Locale_tr'ye attığımda bu hata geliyor büyük ihtimalle flag sayısı birbirini tutmuyor veya item_proto.txt sütunlar bir bakabilir misin?

İtem Proto Ekleme Yapıyor İseniz Eksik Boşluklardan Dolayı Ya Dil Sorunu Vardır Kapanmıyordur yada korece hatadan dolayı yapıyor Bir Düzenleme Yapıyorsanız microfsoft 2016 excell ile çalışın orda yapılan boşlukları hem net görürsünüz hem dillerı bozmaz note pad ile yaptıgınız için hem dili bozuyor hem eksıklerden dolayı kapatmıyor bu nedenle eklemelerinizi dogru sekılde tanımlarsanz proglem yaratmaz notepad dil ayarlı olmadıgı içinde ans olan formatı uft8 farklı dıllerı cevırebılıyor kaydettıgınız zaman

İndirdiğimde içerisinde dump_proto vardı item proto ile birlikte sorunsuz kapatıyor

ben kendim dump_proto oluşturuyorum ve herzamanki item_protomu kullanıyorum 0 kb hatası alıyorum

Sorun ItemCSVReader uyuşmazlığı olmayabilir. Mainline dump proto'sunu VS2022 ile derleyince içindeki LZO aşırı eski bir sürümolduğundan olsa gerek bozuluyor. Dump proto'nun içindeki LZO sürümünü güncellemeyi deneyin.

Geri