Çözüldü dosyaları nereye atcam mı bulamadım

• Konuyu açan Konuyu açan esenkara88
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 59
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

esenkara88

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
tar zxvf olan diğer dosyaları uygun yere kurdum ama hiç bu tür dosyaları kurmadım veya nereye atcam mı bulamadım winscp kullanıyorum yolu bilen varsa anlatabilir mi veya bunlara gerek var mı silcem cünkü gerek yoksa

Dosya Eklentileri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    6,9 KB · Gösterim: 29
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    4,7 KB · Gösterim: 27
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    21,7 KB · Gösterim: 27
Çözüm
Client Src ve dump proto ftp içerisine atılmaz dostum client src ile yeni exe alabilirsin build işleminde dumpproto ile item ve mob proto düzenlemelerini kapatıp yeni item ve mob proto çıkartabilirsin yani anlayacağın ftp içerisine atılmaz eğer yeni başladıysan mmotutkunları eğitim videolarını izlemeni tavsiye ederim
Client Src ve dump proto ftp içerisine atılmaz dostum client src ile yeni exe alabilirsin build işleminde dumpproto ile item ve mob proto düzenlemelerini kapatıp yeni item ve mob proto çıkartabilirsin yani anlayacağın ftp içerisine atılmaz eğer yeni başladıysan mmotutkunları eğitim videolarını izlemeni tavsiye ederim

Çözüm
evet izlicem simdi gittip bende fark ettim bunu önerelebilceğin bir kanal var mı yoksa whistle izlicem

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri