benjordi MT Üye MT Üye Mesaj 162 Çözümler 9 Beğeni 233 Puan 734 Ticaret Puanı 0 9 Temmuz 2025 #1 Metin2'ye Knight Online’daki gibi bir dayanıklılık sistemi eklesek nasıl olur
D darkbloodly MT Üye MT Üye Mesaj 241 Çözümler 7 Beğeni 139 Puan 749 Ticaret Puanı 0 9 Temmuz 2025 #2 knightte ne işe yarıyo bilmiyorum ama metin2 de hp / mp'nin altındaki dayanıklılık buna uyarlanabilir Upvote 0 Downvote
knightte ne işe yarıyo bilmiyorum ama metin2 de hp / mp'nin altındaki dayanıklılık buna uyarlanabilir
T tutkuncoo Üye Üye Mesaj 8 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 9 Temmuz 2025 #3 darkbloodly demiş ki: knightte ne işe yarıyo bilmiyorum ama metin2 de hp / mp'nin altındaki dayanıklılık buna uyarlanabilir Hepsini görmek için tıklayın... İtemler belirli bir kullanımdan sonra kırılıyor, tamir etmen gerekiyor. Metin2'de yeni meslek sistemlerinde kullanılabilir onun dışı gereksiz bence. Upvote 0 Downvote
darkbloodly demiş ki: knightte ne işe yarıyo bilmiyorum ama metin2 de hp / mp'nin altındaki dayanıklılık buna uyarlanabilir Hepsini görmek için tıklayın... İtemler belirli bir kullanımdan sonra kırılıyor, tamir etmen gerekiyor. Metin2'de yeni meslek sistemlerinde kullanılabilir onun dışı gereksiz bence.