Yardım ClientManagerPlayer.cpp sayım sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan texas1343
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 90
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

texas1343

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
iyi günler herkese av görevleri sistemim var db taraflı sorun yaşıyorum ClientManagerPlayer.cpp gerekli yerlere ekleme yapmama rağmen mob öldürkten sonra sayım yapmıyor hata nerede? db taraflı sorunsuz build alıyor

Dosya Eklentileri

• 333.webp
    333.webp
    39,5 KB · Gösterim: 43
Dbye kayıt ediyor da pencereye mi yansımıyor yoksa hiçbiri mi. Hastahanedeyim dosyayı indirme şansım yok.

Sistem makrolu ise makroyu dahil ettin mi.
player.sql da ekli mi veya kendisine ait sql varsa ekli mi.

db syserr da bununla alakalı bir hata mesajı alıyor musun.?

normalde mob kesitğimde sayaç ilerlemesi lazım ama ilerlemiyor

player player ekleme yaptım

kendisine ait .sql tablosunada playar.sql attım

Syser falan hiç bir şey yok

normalde mob kesitğimde sayaç ilerlemesi lazım ama ilerlemiyor

player player ekleme yaptım

kendisine ait .sql tablosunada playar.sql attım

Syser falan hiç bir şey yok
martysama 5.8 kullanıyorsan srv1_player olarak değiştir postfix olarak almıyorsa. Manuel girilmiş varsa.

Bir Mob dead olduğunda örnek veriyorum

SetCount(GetCount() + 1);

Gibi var olanın üstüne ekleme yapan kod var mı? ::Dead fonksiyonunda. Şuan hastahanedeyim döndüğümde yardımcı olurum. Debug mantığıyla nerelerde takıldığını öğrenebilirsin.

ClientManager.cpp içindeki (özellikle senin ekleme yaptığın kısımlar) veri güncelleme kodları değil, veri okuma kodlarıdır.
Karakter oluşturma, oyuna giriş ve sunucuyu açma gibi durumlarda ilgili verileri databaseden çekip karaktere yükler. Eğer navicat tarafında da bu değerler hiç artmıyorsa sorun python-client src-game src üçlüsünden birindedir.

aslında olay biraz farklı şuan ki hali ile db kayıt diyor ama bu sistemin char.cpp ye eklenmesi gerekn bir şeyi sildikten sonra böyle kayıt ediyor
bu sistemin gerekli olan 2.adet eklenmeli ama normalde 1.ekleme yapınca böyle sayım yapılıyor

ve 1.adet ekleme yapınca örnek veriyorum 10 adet mob kesildi ama ışınlanınca kabloluyor ama db tarafında kayıt oluyor
2.adet eklenince ne db kayıt alıyor ne sayaç sayıyor ne de öldül havuzu

martysama 5.7 altyapı

Dosya Eklentileri

• 33.webp
    33.webp
    3,5 KB · Gösterim: 25
aslında olay biraz farklı şuan ki hali ile db kayıt diyor ama bu sistemin char.cpp ye eklenmesi gerekn bir şeyi sildikten sonra böyle kayıt ediyor
bu sistemin gerekli olan 2.adet eklenmeli ama normalde 1.ekleme yapınca böyle sayım yapılıyor

ve 1.adet ekleme yapınca örnek veriyorum 10 adet mob kesildi ama ışınlanınca kabloluyor ama db tarafında kayıt oluyor
2.adet eklenince ne db kayıt alıyor ne sayaç sayıyor ne de öldül havuzu

martysama 5.7 altyapı
sildiğin şeyi görebilir miyiz? char.cpp dosyanı ilet direkt ama eklenmesi gereken 2 koduda ekle hangisini silince düzeliyor onuda satır olarak söyle

yorum satırna alınan yer:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifdef ENABLE_HUNTING_MISSIONS
    m_points.hunting_id = t->hunting_id;
    m_points.hunting_count = t->hunting_count;
#endif

detaylı anlattım içinde

Dosya Eklentileri

Geri