Yardım Client Açılmıyor

• Konuyu açan Konuyu açan Leventbey
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 66
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Leventbey

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Hazır files kurulumunu bitirdim chleri başlat dediğim de 'sh/game not found' diyor. Ayrıca clienti açmıyor sebebi nedir ?

Merhaba arkadaşlar. Hazır files kurulumunu bitirdim chleri başlat dediğim de 'sh/game not found' diyor. Ayrıca clienti açmıyor sebebi nedir ?
tgz dosyanı / at ve tekrar kur belki düzelir.
Client direkt açılmıyorsa hazır fileslerde pack dosyasının içi boş olabiliyor pack dosyasının içine bak muhtemelen rootdan kaynaklı.
eğer boşsa içinde dosyaları paketle.

game build alınıp yerine atılırsa sorun kalmaz hocam game srcye git build al çıktıyı game ismiyle değiştir sağ tıkla özellikler de 0777 yaz yerine at game dosyasını genelde share/bin veya direkt /share içerisine

game dosya yolunu görmüyor hangi files'te çalıştığını söylersen yardımcı olabilirim. Muhtemelen start başlatma yolunu değiştirmişsin veya buildden direk share yoluna gitmemiş

Geri