Çözüldü Clıent Source Debug Build Hatası -Ot P2

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 136
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
debug modunda buıld alırken karsılastıgım -ot ps sorunu yardımcı olabılcek arkadaşlar varmı veya bılgı verebılcek tüm arastırmaları güncelemeleri yaptım fakat basarıya ulasamadım bununla ılgılı herhangı bır konuda acılmamıs xxx forumlarda takıp ederek bır kac uygulama denedımde yıne olmadı bu konu hakında yardımcı olursanız cok mutlu olurum hayırlı ramazanlar herkese

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
Çözüm
ınsanlara faydalı oldugunu dusunerek eskı konuları cozumleme yapıyorum -ot p2 hatası alanlar dıscord rpc sıstemı lutfen kontrol etsınler bazı dıscord rpc sıstemlerı duzgun eklenılmedıgı ıcın boyle sorunlar malesef ortaya cıkabılıyor benım sorun dıscord rpc sıstemınde ıdı sıldım ve buıld ıslemımım basarılı oldu bılgınıze tesekurler ılgınız ıcın..
Öncelikle şu an halihazırda olan ayarlarını bir sorun olmaması için ekran görüntüsü olarak kaydet veya not al.

Ardından;
Ekran görüntüsü 2025-03-14 173922.webp

Bu şekilde düzenleyip tekrar dene.

öncelık olarak yorumlarınız için teşekür ederim tmmdır hocam bunuda deneme yapacam

dediğiniz uygulamayı yaptım her hangı bır sonuc alamadım hocam

ınsanlara faydalı oldugunu dusunerek eskı konuları cozumleme yapıyorum -ot p2 hatası alanlar dıscord rpc sıstemı lutfen kontrol etsınler bazı dıscord rpc sıstemlerı duzgun eklenılmedıgı ıcın boyle sorunlar malesef ortaya cıkabılıyor benım sorun dıscord rpc sıstemınde ıdı sıldım ve buıld ıslemımım basarılı oldu bılgınıze tesekurler ılgınız ıcın..

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri