Bulundu Ch1 Den Ch6 Kadar Kanal Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 128
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar ch6 kanal sistemi arıyorum elınde mevcut olan varmı arastırma yapmama rahmen
ıstedıgım sıstemı bulamadım eger varsa paylaşırsanız sevınırım şimdiden ıyı forumlar herkese

Çözüm
Biliyorum Baya Eski Oldu Fakat İnsanların Dogru Düzgün Sistem Aramaları İçin Geri Dönüş Saglamak İstedim Konularıma Sırf Forumumuzda Eksık Kalmasın Diye Fakat Uzun zaman oldu bır fıleste sokerken kendı alt yapıma uygulayıp sızlerle paylaşmak istedim Umarım Faydalı Olacaktır Paylaşılan Bır Cok Ch Degıstırme Sıstemlerınde Sorun Yasadıgım İçin Hıc Bırı Olmayan Sistemlerdı Kodları Bır Zat Yazarak Yaptım Kanıtlarıyla Beraber Sorunum Çoktan Çözülmüştür Konu Kapatılabılır qui Tasarımları Bana Ait İyi Kullanımlar Hayat Paylaştıkça Güzeldir Mmo Tutkunları

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Bu konuya göre ekleme yapabilirsin.

Kanal değiştirme mi diyorsun yoksa kanal sayısını çoğaltmak mı istiyorsun?

Son düzenleme:
Kanal değiştirme mi diyorsun çokta kanal sayısını çoğaltmak mı istiyorsun?
ch1 den Ch6 kadar degısen kanal degıstırme sıstemı abı bunun aynısında örnek olarak oyuncu esc tusuna bastıgı zaman seceneklerle beraber kanal degıstırme sıstemıde koymak ıstıyorum

Dosya Eklentileri

• hizli_ch.webp
    hizli_ch.webp
    55,1 KB · Gösterim: 40
işte sökebilsem abi hal ederımde o kadar gelişmedim :)

Biliyorum Baya Eski Oldu Fakat İnsanların Dogru Düzgün Sistem Aramaları İçin Geri Dönüş Saglamak İstedim Konularıma Sırf Forumumuzda Eksık Kalmasın Diye Fakat Uzun zaman oldu bır fıleste sokerken kendı alt yapıma uygulayıp sızlerle paylaşmak istedim Umarım Faydalı Olacaktır Paylaşılan Bır Cok Ch Degıstırme Sıstemlerınde Sorun Yasadıgım İçin Hıc Bırı Olmayan Sistemlerdı Kodları Bır Zat Yazarak Yaptım Kanıtlarıyla Beraber Sorunum Çoktan Çözülmüştür Konu Kapatılabılır qui Tasarımları Bana Ait İyi Kullanımlar Hayat Paylaştıkça Güzeldir Mmo Tutkunları

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Dosya Eklentileri

• 0624_230530.webp
    0624_230530.webp
    220,1 KB · Gösterim: 26
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri