mermercan12 Üye Üye Mesaj 224 Çözümler 1 Beğeni 23 Puan 489 Ticaret Puanı 0 18 Mayıs 2025 #1 Merhaba TEK TEK VE TOPLU Build almaya calısıyorum ama hata veriyor
SULEYMAN BOZOK ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.188 Çözümler 73 Beğeni 1.537 Puan 1.359 Ticaret Puanı 0 18 Mayıs 2025 #2 cd /home/Server_Source/Server gmake clean temizle gmake all -j6 full buıld al cd /home/Server_Source/Server/game/src cd /home/Server_Source/Server/db/src gmake clean temizle gmake -j6 tek dosya buıld Upvote 0 Downvote
cd /home/Server_Source/Server gmake clean temizle gmake all -j6 full buıld al cd /home/Server_Source/Server/game/src cd /home/Server_Source/Server/db/src gmake clean temizle gmake -j6 tek dosya buıld
TipsizFakir GANIRTIRIM MT Üye Mesaj 191 Çözümler 9 Beğeni 85 Puan 509 Ticaret Puanı 0 18 Mayıs 2025 #3 mermercan12 demiş ki: Merhaba TEK TEK VE TOPLU Build almaya calısıyorum ama hata veriyor 23462 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... özelden anydesk at yardımcı olayım Upvote 0 Downvote
mermercan12 demiş ki: Merhaba TEK TEK VE TOPLU Build almaya calısıyorum ama hata veriyor 23462 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... özelden anydesk at yardımcı olayım
mermercan12 Üye Üye Mesaj 224 Çözümler 1 Beğeni 23 Puan 489 Ticaret Puanı 0 18 Mayıs 2025 #4 SULEYMAN BOZOK demiş ki: cd /home/Server_Source/Server gmake clean temizle gmake all -j6 full buıld al cd /home/Server_Source/Server/game/src cd /home/Server_Source/Server/db/src gmake clean temizle gmake -j6 tek dosya buıld Hepsini görmek için tıklayın... denedim ama olmadı Upvote 0 Downvote
SULEYMAN BOZOK demiş ki: cd /home/Server_Source/Server gmake clean temizle gmake all -j6 full buıld al cd /home/Server_Source/Server/game/src cd /home/Server_Source/Server/db/src gmake clean temizle gmake -j6 tek dosya buıld Hepsini görmek için tıklayın... denedim ama olmadı
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.275 Çözümler 46 Beğeni 1.828 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 18 Mayıs 2025 #5 Kod: Genişlet Daralt Kopyala pkg install llvm-devel Upvote 0 Downvote