- Ticaret Puanı
- 0
Biri zindan icin olan ıcon vs biride varmısın yokmusun iconu komple kaldırınca client komple gidiyor nerden kaldırmam lazım
Belirttiğin iki dosyada ismi bozuk olan var mı örnek "äśêý" gibi gibi
hayır yokBelirttiğin iki dosyada ismi bozuk olan var mı örnek "äśêý" gibi gibi
hocam bana söylesiniz nerden yapılıcağını kendım yapsam olurmu acabaSadece o resimleri silmek ile olmuyor malesef hocam pack tarafından o görselin olduğu kısımların kalkması gerekiyor yapamazsan dosya ilet yada any ile halledeyim
oda aklıma geldi ama ben pack boyutunuda dusurmek ıcın sılıyorum gorselleri felan ondan dolayı bu sekılde yapmak istedmEğer bu işleri bilmiyorsan biraz daha basit yöntem var o sileceğin görselleri transparan yapıp uiscriptten battlepas.py de görselin x ve y kısmını kaydırarak çozebilirsin
Malesef o görsel 0.37 kb boyutunda yada akşam any verirsiniz size anlatarak göstereyim birlikte kaldiririzoda aklıma geldi ama ben pack boyutunuda dusurmek ıcın sılıyorum gorselleri felan ondan dolayı bu sekılde yapmak istedm
tammadır hocam aksam yapalım evet dosya boyutu kucuk ama temız olması ıcın silmek istiyorum teşekkurler yinedeMalesef o görsel 0.37 kb boyutunda yada akşam any verirsiniz size anlatarak göstereyim birlikte kaldiririz
Merhabalar,tammadır hocam aksam yapalım evet dosya boyutu kucuk ama temız olması ıcın silmek istiyorum teşekkurler yinede
vallah komple sistemfelanda kaldıramayı bılsem src vsde kaldırırım gereksız cok sıstem varMerhabalar,
Sistemleri kaldırdınız mı ?
Yoksa dosyalarla birlikte sistemide mi kaldırmak istiyorsunuz.
Genelde sistemler ServerSrc/common/service.h ve ClientSrc/Userinterface/Locale_inc.h içerisinde defineler şeklinde eklenir.vallah komple sistemfelanda kaldıramayı bılsem src vsde kaldırırım gereksız cok sıstem var
Yanında bazılarının yazmaz ne olduğu, tamamen ekleyen kişiye bağlı. Dediğim dosyalara bakarsanız görürsünüz zaten.#define ENABLE_HIDE_PET // Petleri Sakla
tamamdır hocam deniceğim teşekkürlerGenelde sistemler ServerSrc/common/service.h ve ClientSrc/Userinterface/Locale_inc.h içerisinde defineler şeklinde eklenir.
Örnek :
Yanında bazılarının yazmaz ne olduğu, tamamen ekleyen kişiye bağlı. Dediğim dosyalara bakarsanız görürsünüz zaten.
Pack kısmında da geçerli bu durum tüm dosyalarda arattırın. Defineli olan kısımları silin sonrada o dosyaları silebilirsiniz.
Bunu yaparken if ve elseli kısımlara dikkat edin yeterli.
Bazı sistemlerin kendi dosyaları var. Örneğin root içerisinde uidearnodeal.py gibi ya da uiscriptte de aynı isme benzer dosya vardır. Onlar içerisinde resimlerin yerleri felanda vardır mutlaka oralarıda silersiniz.