Çözüldü bu coreye rastlayan oldu mu

• Konuyu açan Konuyu açan bosymax
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 659
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

bosymax

Development
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
başımın belası kurtalmadım şundan
1675712426806.webp

Çözüm
Bu sorunun çözümünü bu arada net olmamakla birlikte bir şekilde çözmüştüm, bir questten kaynaklanıyordu ama tam olarak hangisi hatırlamıyorum questte yazdığınız fonksiyonlara dikkat ediniz oyun sunucu tarafında c sürümü güncel değilse güncele göre kod yazmayınız :)
input_xxx.cpp lerde ve input dosyalarında

bool CInputProcessor::process(LPDESC lpDesc, const void * c_pvOrig, int iBytes, int & r_iBytesProceed)

şu şekilde değiştir

bool CInputProcessor::process(LPDESC lpDesc, const void * c_pvOrig, int64_t iBytes, int & r_iBytesProceed)

olacak şekilde hepsinde tek tek dene yüksek ihtimale dayalı bir tahmin yürüttüm.

Ek olarak 2. çözüm önerisi Makefile kontrol et ve şu flaglar geçiyor mu kontrol et

-O0 veya -O3

eğer sende -O3 ise -O0 yap.

Bu sorunun çözümünü bu arada net olmamakla birlikte bir şekilde çözmüştüm, bir questten kaynaklanıyordu ama tam olarak hangisi hatırlamıyorum questte yazdığınız fonksiyonlara dikkat ediniz oyun sunucu tarafında c sürümü güncel değilse güncele göre kod yazmayınız :)

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri