İstek Bot Fake Oyuncu İstyorum

• Konuyu açan Konuyu açan burak123321
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 84
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

burak123321

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kendi Sunucumu Açtım İçinde Kimse Yok Olmasınıda İstemiyorum Bot Fake Oyuncular Olsa Metin Kesip oyunda ws atıp sanki gerçek oyuncu varmış gibi olsa pazar felan kursalar böyle birşey mümkünmüdür acaba nette dolaşıyorum evet var gibi duruyorlar ama nasıl yapılıcağı hakkında bilgim yok yardımcı olmak isteyen varmıdır ?

Arkadaşa Anydesk ile bağlantı kurup kontrol etmek istedim Bilişimden ücretsiz files kurdurmuş SRC dosyası yok gerekli bilgileri verdim.

bahsettıgınız sistem normal oyuncularla 1-1 olmasını ıstıyorsunuz fakat boyle bır seyı olması mumkun degıldır olacagınıda dusunmuyorum evet ekleme yapabılırsınız ama bununla ılgılı baya uzun bır calısma yapılması gerek ben gormedım duymadım bılmıyorum fakat yapan varmıdır yokmudur hıc denk gelmedım boyle bır seye hefeslenmıssenız eger kendi aranızda grup olusturarak es dost arkadas ıle onlıne olabılırsınız local sunucu acarak onun dısında ıse otomatık bagırma bot oyuncu ekleme elbette mumkun fakat onları yonlendırmek ıcın kodların bırbırıne entegre olması gerekıyor

birebir aynı olmasını istemiyorum maksat metin kesen oyuncu olsun vs atan oyuncu olsun formlarda okuyorum videoları var fakat blgim olmadığı için yapamıyorum :)

Geri