Space ile girsede hic bi şekilde hasar atamiyoMinnacık görünmesindense gizletmeni tavsiye ederim oyuncunun içine space ile girsen ne yapabilir ki küçük olması
Hic bi sekilde hasar vuramıyo ne skill ne düz. Npc gibi düşün bossuHitbox ı da diğer oyuncu için aynı oranda küçülüyorsa mantıklı olmuş değilse space veya skilli denk gelip drop alırsa, oyunun discordunda devasa tantana başlar
Test ettim kankam herşeyiyle diğer oyuncu atak yaptığı anda yine bi önlem ekledım baskasının bossuna saldıramazsın dıye eger olurda bı bug vs olursa diye ki boss o ilk spawn anında saldırmaya çalışsan bile vurdugun tüm skıller ve düz vuruşlar npcye kıllıç sallıyo misali hedef alamadan içinden geçiyoBu görünme kısmı sorun yaratır bundan önceki 55-120 oyunumda dropları alıyorlardı çünkü o bir anda görünmeden bossa vurursan kaybolma vs olmuyordu. Çok dikkat edilmesi gereken bir konu
Spawn ederken owner ataması yap.Test ettim kankam herşeyiyle diğer oyuncu atak yaptığı anda yine bi önlem ekledım baskasının bossuna saldıramazsın dıye eger olurda bı bug vs olursa diye ki boss o ilk spawn anında saldırmaya çalışsan bile vurdugun tüm skıller ve düz vuruşlar npcye kıllıç sallıyo misali hedef alamadan içinden geçiyo
Yani owner harici diğer hiç kimse o bossla hiçbi şekilde etkileşime geçemiyo
Spawn ederken owner ataması yap.
Unutmadan bossun oluşturduğu minonlar içinde owner ataması yap entity view den halledersin ama ufak da olsa anlık gözükür o yüzden spawn ederken yapmalısın.
Birde event oluştur 5 dakika içerisinde boss kesilmezse silinsin char.cpp .h dan halledersin.
Yok kanka saçma geliyo bana otobossee boss ring hazırsa otoboss'da yolda demektir. Ne çok otoboss isteyen varmış yahu![]()
para kazanmak istiyorsan otoboss şartYok kanka saçma geliyo bana otoboss
Zaten oto av var bosslarin değeri olsun. Süreyi takip edip kesen alsin drobu
benimki keyfi sadece öylesine ekliyorum deniyorum kendimi teşekkür ederim yinede düşüncelerini içinpara kazanmak istiyorsan otoboss şartbide 55-120'lerde artık otoboss yoksa oyuncu girmiyor.