Çözüldü bir zamandan sonra statü almıyor

• Konuyu açan Konuyu açan Enkaz2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 52
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Enkaz2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
FİLES 1-99 DU COĞU DÜZENLEME YAPTIM DEĞİŞTİRDİM DE SONRADAN BİRŞEYİ FARK ETTIM KARAKTER Bİ ZAMANDAN SONRA KAÇ LWL ALIRSA ALSIN MEVCUT STATÜ 273 DEN FAZLA YA ÇIKMIYOR 4 STATÜYEDE 90 VERİLMESİ İÇİN BUNU 360 ADETE ÇIKARMAK İSTİYORUM BUNU NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM

örnek.webp

Çözüm
FİLES 1-99 DU COĞU DÜZENLEME YAPTIM DEĞİŞTİRDİM DE SONRADAN BİRŞEYİ FARK ETTIM KARAKTER Bİ ZAMANDAN SONRA KAÇ LWL ALIRSA ALSIN MEVCUT STATÜ 273 DEN FAZLA YA ÇIKMIYOR 4 STATÜYEDE 90 VERİLMESİ İÇİN BUNU 360 ADETE ÇIKARMAK İSTİYORUM BUNU NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM

23714 eklentisini görüntüle
Kanalların olduğu CONFIG dosyasında kaçıncı seviyeye kadar statü puanu gelmesi geektiği yazıyor değiştirebilirsin

23714 eklentisini görüntüle
Kanalların olduğu CONFIG dosyasında kaçıncı seviyeye kadar statü puanu gelmesi geektiği yazıyor değiştirebilirsin

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri