Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBir cpp dosyasına item type bilgisi çekmek istiyorum.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Tamam şimdi anladım.
Uzun vadeli kullanım için hiçbir sisteme bağımlı olmadan ufak ve esnek bir yapı hazırladım. Bunu kullanabilirsin.
Defineli eklemek istersen kendince bir define adı uydurabilirsin, ben düz yazdım.
Nasıl bir senaryo istediğinden emin değilim ama vnuma göre yapmak istersen aşağıdaki gibi yapabilirsin. ITEM_VNUM kısmına itemin vnumunu aktarman gerek.
C++:
CItemData* itemData;
if (!CItemManager::Instance().GetItemDataPointer(ITEM_VNUM, &itemData))
return;
if (itemData->GetType() == CItemData::ITEM_TYPE_WEAPON)
c_d3dColor = c_TextTail_new_item_Color;
Nasıl bir senaryo istediğinden emin değilim ama vnuma göre yapmak istersen aşağıdaki gibi yapabilirsin. ITEM_VNUM kısmına itemin vnumunu aktarman gerek.
C++:
CItemData* itemData;
if (!CItemManager::Instance().GetItemDataPointer(ITEM_VNUM, &itemData))
return;
if (itemData->GetType() == CItemData::ITEM_TYPE_WEAPON)
c_d3dColor = c_TextTail_new_item_Color;
ENABLE_EXTENDED_ITEMNAME sisteminde yere atılan item efsunluysa rengi sarı oluyor ben bunu şöyle değğiştirmek istiyorum yere atılan item silah ise rengi değişsin zırh ise şu renk olsun vs diye çoğaltıcam ama çalışmadı.
Tamam şimdi anladım.
Uzun vadeli kullanım için hiçbir sisteme bağımlı olmadan ufak ve esnek bir yapı hazırladım. Bunu kullanabilirsin.
Defineli eklemek istersen kendince bir define adı uydurabilirsin, ben düz yazdım.
Tamam şimdi anladım.