Bulunamadı biolog sistemi lazım eksiksiz test edilmiş

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 56
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulunamadığı için "Bulunamadı" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

testetes

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
çalıştıgından emin oldugunuz ve test ettiginiz güzel çagın gerisinde kalmamışeksigi olmayan yüzde yüz çalışan bir biolog sistemi arıyorum..

varsa görseli ile birlikte paylaşır mısnız ? mümkünse çok dilli destege sahip olur olursa iyi olur.

çalıştıgından emin oldugunuz ve test ettiginiz güzel çagın gerisinde kalmamışeksigi olmayan yüzde yüz çalışan bir biolog sistemi arıyorum..

varsa görseli ile birlikte paylaşır mısnız ? mümkünse çok dilli destege sahip olur olursa iyi olur.
Hocam @TheAdmin33 'ün paylaştığı biyolog sistemini kullanabilirsin veya bi filestan sökmek istersen hiera i3c files öneririm

Hocam @TheAdmin33 'ün paylaştığı biyolog sistemini kullanabilirsin veya bi filestan sökmek istersen hiera i3c files öneririm
biraz modern bir yapıda arıyorum o bahsettiğin biraz sade eski tipe benziyor biliyorum. yani gösterişli sade bir sistem istediğim. ama genede tşk ederim. bunuda buldum zaten. başka bir forumdan konu açık kaldı :D... link veya başka birsey paylaşamayacagım fakat buldum. aradıgımı internet üzerinden başka yerlerde. tşk ederim.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri