Yardım binekle giderken geç yüklenme sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 63
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
cesur aslan ve bazı special binekle mapte giderken mobların geç yüklenmesi neden olur
geçmiş konuları inceledim ve client ile server tarafındaki binek dosyaları aynı ve mob protodada herhangi bi sorun göremedim.

aynı sorunla karşılaştım ben ch1 -ch99 içerisindeki data dosyalarını orjinalleriyle değiştirdim düzeldi
cesur aslan ve bazı special binekle mapte giderken mobların geç yüklenmesi neden olur
geçmiş konuları inceledim ve client ile server tarafındaki binek dosyaları aynı ve mob protodada herhangi bi sorun göremedim.

aynı sorunla karşılaştım ben ch1 -ch99 içerisindeki data dosyalarını orjinalleriyle değiştirdim düzeldi
ben zaten ch1 ve ch99 un data larıyla oynama yapmamıştım orjinal olması lazım yani onların sadece share/data/monster dosyasındaki dosyaları clienttekiyle aynı yapmıştım
sizin bahsettiğiniz şeyi nasıl yapabilirim peki

ben zaten ch1 ve ch99 un data larıyla oynama yapmamıştım orjinal olması lazım yani onların sadece share/data/monster dosyasındaki dosyaları clienttekiyle aynı yapmıştım
sizin bahsettiğiniz şeyi nasıl yapabilirim peki
Daha önceden bu problem yoksa sonradan olduysa eğer data dosyasının ilk haliyle değişmeni öneririm eğer önceden de varsa bu sorun data dosyasını başka fileslerden alıp deneyerek çözebilirsin

Daha önceden bu problem yoksa sonradan olduysa eğer data dosyasının ilk haliyle değişmeni öneririm eğer önceden de varsa bu sorun data dosyasını başka fileslerden alıp deneyerek çözebilirsin
1744551561552.webp

Bunu nasıl değiştirebilirim ben anlamadım hiç

Mob protoya mobun pack içinde bulunan klasördeki adını doğru girmemiş veya hiç girmemiş olabilirsin. Girdiysen bile sunucu tarafındaki data/monster içine atmamışsındır bundan kaynaklı olabilir.

1744552505975.webp

Geri