Çözüldü bineğe verilen efsun özelliği görünmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan DELIASIL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 79
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

DELIASIL

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
item_proto dan hem pack hem servere özelliği ekleyebiliyorum, özellik oyunda işçiyor hareket hızı veriyorssam bineğe binince hareket hızı geliyor
ama mührün üzerine gelince ne özellik verdiği ne kadar verdiğini yazması birçok makaledekini uyguladım lakin sonuç alamadım

Son düzenleme:
Çözüm
1762026975970.webp

locale/itemdesc.txt den itemin karşısına gelip
İtem kodu(TAB TUŞUNA BAS)İTEM İSMİ(TAB TUŞUNABAS)İTEM AÇIKLAMASI(TAB TUŞUNA BAS) ÖZELLİK 1 | ÖZELLİK 2 | ÖZELLİK 3

HER ÖZELLİK YAZDIGINDA ALTGR TUŞUNA BASILI TUTARAK EKSİ(-) TUŞUNA BAS ÇİZGİ İŞARETİ ÇIKACAK YENİ ÖZELLİĞİ YAZ

ÖRNEK AŞAĞIDA
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
71124    Beyaz Aslan    Beyaz kürklü hayvanlara oldukça ender rastlanıyor. Olağanüstü güçleri olduğu düşünülerek onlara birçok medeniyet tarafından tapılıyor.    +100 Hareket Hızı | +60 Saldırı Hızı | +50 Saldırı Değeri
Locale içine atmamışsın atdıysanda kapatmamışsın dump protonla hocam sonra packle

Evet şimdi tekrar denedim, sadece özelliği karaktere veriyor bineğe binince ama mührün üzerine gelince özellik yine yazmıyor durum aynı

1762026975970.webp

locale/itemdesc.txt den itemin karşısına gelip
İtem kodu(TAB TUŞUNA BAS)İTEM İSMİ(TAB TUŞUNABAS)İTEM AÇIKLAMASI(TAB TUŞUNA BAS) ÖZELLİK 1 | ÖZELLİK 2 | ÖZELLİK 3

HER ÖZELLİK YAZDIGINDA ALTGR TUŞUNA BASILI TUTARAK EKSİ(-) TUŞUNA BAS ÇİZGİ İŞARETİ ÇIKACAK YENİ ÖZELLİĞİ YAZ

ÖRNEK AŞAĞIDA
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
71124    Beyaz Aslan    Beyaz kürklü hayvanlara oldukça ender rastlanıyor. Olağanüstü güçleri olduğu düşünülerek onlara birçok medeniyet tarafından tapılıyor.    +100 Hareket Hızı | +60 Saldırı Hızı | +50 Saldırı Değeri

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri