Bilgisayar Harici Hobileriniz Nedir?

• Konuyu açan Konuyu açan Whistle
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 141

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
Sitemizdeki aktif üyelerimizin bir çoğunun açtığı içeriklerden metin2 geliştirme ile ilgilendiğini biliyorum. Çoğumuzun bilgisayar başındayken iş veya hobi amaçlı uğraşları var. Ancak bu konuda sanaldan gerçek hayata yolculuk yapalım diyorum.

Gerçekte ilgilendiğiniz hobiler var mı?
Bu hobilerde ne kadar kendinizi geliştirdiniz?
Ayrıca başlamayı düşündüğünüz ancak bir türlü herhangi bir sebepten ötürü başlayamadığını hobiler nelerdir?

Bir diğer sorum ise bilgisayarda çok fazla vakit geçirenler için. Bu durumdan memnun musunuz? Memnunsanız veya memnun değilseniz sebeplerini yazabilirsiniz.

İlk yorum gibisinden kendimden örnek vereyim. Geliştiricilik dışında normal şirket işim harici hobi olarak(yakın zamanda çalıştığım işlerden birisi olacak umarım) Voice Actor'üm aynı zamanda. Çeşit çeşit anime seslendirmeleri, kurtlar vadisi Pala karakteri telifi alınan remake sahneleri ve bazı oyun ve ufak tefek çizgi dizilerde seslendirmeler yaptım, buna anlatıcı vs işleri de dahil. İş, teklif geldikçe de devam ediyorum :)

Son düzenleme:
İlk yorum gibisinden kendimden örnek vereyim. Geliştiricilik dışında normal şirket işim harici hobi olarak(yakın zamanda çalıştığım işlerden birisi olacak umarım) Voice Actor'üm aynı zamanda. Çeşit çeşit anime seslendirmeleri ve bazı oyun ve ufak tefek çizgi dizilerde seslendirmeler yaptım, buna anlatıcı vs işleri de dahil. İş, teklif geldikçe de devam ediyorum :)
Çok şaşırdım doğrusu,
Bir kaç örnek atarmısınız. 😂😂

İlk yorum gibisinden kendimden örnek vereyim. Geliştiricilik dışında normal şirket işim harici hobi olarak(yakın zamanda çalıştığım işlerden birisi olacak umarım) Voice Actor'üm aynı zamanda. Çeşit çeşit anime seslendirmeleri, kurtlar vadisi Pala karakteri telifi alınan remake sahneleri ve bazı oyun ve ufak tefek çizgi dizilerde seslendirmeler yaptım, buna anlatıcı vs işleri de dahil. İş, teklif geldikçe de devam ediyorum :)
Şaşırtıcı, örnek varsa dinleyebileceğimiz :)

Çok şaşırdım doğrusu,
Bir kaç örnek atarmısınız. 😂😂
Bleach - 13. Takım Baş kaptanı Kyoraku Shunsui (AnimeFansub Türkçe'si)
Kurtlar Vadisi Pala - Remake Sahneleri
Valorant - Omen(reDublaj orj. değil.)
Valorant - Chamber(reDublaj orj. değil.)
LOL - Jhin(reDublaj orj. değil.)
LOL - Yorick(reDublaj orj. değil.)
LOL - Zed(reDublaj orj. değil.)
Keloğlan - Uzun karakteri 4 bölüm

Sık bilgisayar değiştirdiğimden dolayı aktif kayıt dosyalarım yok. Farklı anlatım ve reklam anlaşmaları da oldu ama küçük çaplı ek olarak biraz daha var ama bu şekilde örnek vereyim. Discord üzerinden ekleyin muhabbet ederiz: adalet.garenti :)

Son düzenleme:
Bleach - 13. Takım Baş kaptanı Kyoraku Shunsui (AnimeFansub Türkçe'si)
Kurtlar Vadisi Pala - Remake Sahneleri
Valorant - Omen(reDublaj orj. değil.)
Valorant - Chamber(reDublaj orj. değil.)
LOL - Jhin(reDublaj orj. değil.)
LOL - Yorick(reDublaj orj. değil.)
LOL - Zed(reDublaj orj. değil.)

Biraz daha var ama bu şekilde örnek vereyim. Discord üzerinden ekleyin muhabbet ederiz: adalet.garenti :)
Orj filimde geçiyomu
Ekliyim.

Geri