Çözüldü Bazı portlar çalışmıyor ve örümcek zindanı vs maplara ışınlanmıyor yardım edermisiniz

• Konuyu açan Konuyu açan muhammet53
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 82
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

muhammet53

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bazı portlar çalışmıyor ve örümcek zindanı vs maplara ışınlanmıyor yardım edermisiniz

It is possible that the map index number is not present in the index file for the maps, or it is possible that the number is not present in the channel config. You have to check this in the index located on the server in the file main\srv1\share\locale\germany\map and the CONFIG file located in main\srv1\chan\ch1\core1 and check the map number in each of the files.
Screenshot_1.webp
To activate the map and go to it, the map number must be placed here in the CONFIG file located in Channel 1.

For example, all of these maps I can go to while I am in Channel 1 or 2.

bahsettiniz maplar oyunun ana yapı mapları olmaması mümkûn degil fakat karsılastıgınız sorunun tahmin edebiliyorum içeriye girip geri atıyor editor word la mapı icine atı server attr resetlip ve yeni server attr tekrar cıkartın sunucuya dahil edin iceri girip atma sorunu düzelecektir bazı fileslerde kapatma gibi durumları meydana geldigi icin bahsettiniz maplar olmaması mümkün degil loglar yaratılmasın diye kapatmıs olabilirler girisleri cıkısları

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri