Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBazı maplere veya objelerin üzerine mob eklenmiyor
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Bazı maplere veya eklediğim ring tarzı objelerin üstündeyken slot çağıramıyorum veya map dosyasına regen ekleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Bilen varsa yardım rica ediyorum.
Haritayı sadece pack taraflı güncellemiş olmanız lazım. Güncel server_attr export edip sunucu tarafındaki map klasörüne atın ve reboot sonrası düzelir.
Haritayı sadece pack taraflı güncellemiş olmanız lazım. Güncel server_attr export edip sunucu tarafındaki map klasörüne atın ve reboot sonrası düzelir.