Battlepass (Öneri)

• Konuyu açan Konuyu açan NuganoMT
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 280

NuganoMT

Bomboş
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
1
Selamlar battlepass gui giydirmesi yapıyorum

Görüş ve öneri olarak düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim olumlu olumsuz . (Şöyle daha güzel olabilir dediğiniz.)

Ek olarak şuan 5 kategori var.

Metin görevi, tüm metintaşlarını sayıyo toplam sayı olarak.

Bos görevleri de aynı şekilde tüm bossları sayar.

Ek olarak bireysel boss mevcut belirlenen boss adetlerini sayar.

BP olarak Rubinum bakabilirsin, şahsi görüşüm daha iyisini henüz görmedim.

Ek olarak şuan 5 kategori var.

Metin görevi, tüm metintaşlarını sayıyo toplam sayı olarak.

Bos görevleri de aynı şekilde tüm bossları sayar.

Ek olarak bireysel boss mevcut belirlenen boss adetlerini sayar.
Bence Battle Pass, Dungeon Info gibi sistemlerin sırf yenilik olsun diye render target kullanmasına gerek yok. Üst düzey grafikli karakterlere sahip bir oyunda bu belki daha anlaşılabilir olurdu, ama karakter modelleri bu kadar düşük kalitedeyken karakteri sistem ekranında göstermek bana göre sistemin genel estetiğini bozuyor.

Özellikle yakaladığın güzel renk skalası varken render target içindeki zemin onu mahvediyor gibi duruyor.
Render targeti kaldırıp arka planı biraz daha sade ve uyumlu olacak şekilde düzenlersen sistem çok daha temiz ve hoş görünebilir

Bence Battle Pass, Dungeon Info gibi sistemlerin sırf yenilik olsun diye render target kullanmasına gerek yok. Üst düzey grafikli karakterlere sahip bir oyunda bu belki daha anlaşılabilir olurdu, ama karakter modelleri bu kadar düşük kalitedeyken karakteri sistem ekranında göstermek bana göre sistemin genel estetiğini bozuyor.

Özellikle yakaladığın güzel renk skalası varken render target içindeki zemin onu mahvediyor gibi duruyor.
Render targeti kaldırıp arka planı biraz daha sade ve uyumlu olacak şekilde düzenlersen sistem çok daha temiz ve hoş görünebilir
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Render koymamdaki sebep tamamen boşluğu tamamlamak. Orasının boş kalması pek hoş durmuyodu şöyle bi ayar çektim göze batması bi nebzede olsun azaldı gibi

1772910098038.webp

Tr 55-120 pvplerinin çirkin arayüzlerinin elementlerini kullanmayın global oyunların arayüzlerinden birşeyler alın zaten kalitesiz işçiliği daha kalitesiz gösteriyor şahsi yorumum emek veriyorsunuz bari modern dursun

calısmanıza basarılar dilerim cok güzel görünüyorlar emeginize saglık sistemler bana cok yabancı kullanmıyorum ama warez olup paylasılan sistemleri gördügüm zaman arada daglar kadar fark oldugunu ve xx forumların gelistirdigi sistemlerde daha düzeysel tasarımsal olarak bir is oldugunu fark ediyorum button kısımları daha sade oturaklı olabilir 1.99 55.120 vs projeleri bilmem ama gercekten guzel gorunuyorlar saglam calısma sergilenmis hocam

şu hali gayet güzel bence hoşuma gitti ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Tr 55-120 pvplerinin çirkin arayüzlerinin elementlerini kullanmayın global oyunların arayüzlerinden birşeyler alın zaten kalitesiz işçiliği daha kalitesiz gösteriyor şahsi yorumum emek veriyorsunuz bari modern dursun
Arayüz olarak genel olarak toplama kullanmaya çalışıyorum hoşuma gittikçe tek files üzerinden şunu alayım şuna benzeteyim değilde daha çok kendimce özelleştirmeye çalışıyorum. Eleştirin için de teşekkür ederim dikkate alacağım saygı duyarım.
calısmanıza basarılar dilerim cok güzel görünüyorlar emeginize saglık sistemler bana cok yabancı kullanmıyorum ama warez olup paylasılan sistemleri gördügüm zaman arada daglar kadar fark oldugunu ve xx forumların gelistirdigi sistemlerde daha düzeysel tasarımsal olarak bir is oldugunu fark ediyorum button kısımları daha sade oturaklı olabilir 1.99 55.120 vs projeleri bilmem ama gercekten guzel gorunuyorlar saglam calısma sergilenmis hocam
Teşekkür edeerim hocam

55–120 arası bir oyun için gayet güzel bir tasarım olmuş. Bunun bir de official guideki halini merak etmedim değil. Ellerine sağlık

Geri