matraxf MT Üye MT Üye Mesaj 241 Çözümler 9 Beğeni 77 Puan 114 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #1 arkadaşlar av görevi board'ı bu şekilde kayıyor nasıl düzeltirim?
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 390 Çözümler 22 Beğeni 191 Puan 494 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #2 matraxf demiş ki: 24389 eklentisini görüntüle arkadaşlar av görevi board'ı bu şekilde kayıyor nasıl düzeltirim? Hepsini görmek için tıklayın... Questle ilgili sorun olacağını sanmıyorum ama yedek alıp silip şuradakini dener misin ; Konu 'Metin2 Official Questler ve 15 Dilde Translate.lua' 3 Temmuz 2020 2014 yılına ait orijinal questlerle beraber aşağıdaki 15 dil için translate.lua dosyaları bulunmaktadır. Spoiler: Dil Listesi Türkçe İngilizce Fransızca Almanca İtalyanca Portekizce İspanyolca Hollandaca Macarca Danca Çekçe Rusça Yunanca Rumence Lehçe İndirme Linkileri cloud.mail.ru: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. mediafire: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Kaynak: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. ek olarakta uiquest.py dosyamı ekte veriyorum istersen bi karşılaştırabilirsin Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
matraxf demiş ki: 24389 eklentisini görüntüle arkadaşlar av görevi board'ı bu şekilde kayıyor nasıl düzeltirim? Hepsini görmek için tıklayın... Questle ilgili sorun olacağını sanmıyorum ama yedek alıp silip şuradakini dener misin ; Konu 'Metin2 Official Questler ve 15 Dilde Translate.lua' 3 Temmuz 2020 2014 yılına ait orijinal questlerle beraber aşağıdaki 15 dil için translate.lua dosyaları bulunmaktadır. Spoiler: Dil Listesi Türkçe İngilizce Fransızca Almanca İtalyanca Portekizce İspanyolca Hollandaca Macarca Danca Çekçe Rusça Yunanca Rumence Lehçe İndirme Linkileri cloud.mail.ru: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. mediafire: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Kaynak: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. ek olarakta uiquest.py dosyamı ekte veriyorum istersen bi karşılaştırabilirsin Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.