Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhabalar oyundan aura gibi şeyleri sildim oyunumda biraz fazla yüzük var aynı anda 3 4 yüzük birden kullanmak için işaretlediğim aura yerlerini kullanmak istiyorum aura yerini nasıl yüzük yerine çevirebilirim sağdaki gibi
Uyarı0;
ccommon/lenht.h ile UserInterface/GameType.h uyumlu olmasına dikkat edin yoksa İtemi taktığınızda görünmeyebilir.
Uyarı1;
Aşağıdaki gibi bir syserr alırsanız common/length.h içindeki WEAR_MAX_NUM , WEAR_MAX ve UserInterface/GameType.h içindeki c_Wear_Max değerlerini arttırın.
syserr:
SYSERR: Oct 16 18:39:23 :: EquipTo: EquipTo: invalid wear cell...
Uyarı0;
ccommon/lenht.h ile UserInterface/GameType.h uyumlu olmasına dikkat edin yoksa İtemi taktığınızda görünmeyebilir.
Uyarı1;
Aşağıdaki gibi bir syserr alırsanız common/length.h içindeki WEAR_MAX_NUM , WEAR_MAX ve UserInterface/GameType.h içindeki c_Wear_Max değerlerini arttırın.
syserr:
SYSERR: Oct 16 18:39:23 :: EquipTo: EquipTo: invalid wear cell...
kanka ben oyuna fazla sistem eklemek ıstemıyorum bıraz sıradan olsa daha ıyı olur onun ıcın hazır aura ve kuşak yerini yüzük yeri olarak değiştirmek daha iyi olur benım ıcın