Yardım Arkadaşlar oyun içi sebnemlerde blend_potion_no_time

• Konuyu açan Konuyu açan conam2323
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 62
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

conam2323

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar oyun içi sebnemlerde blend_potion_no_time yazıyor...normal sebnemleri cagirdigimda sıkıntı yok ama nesne market olsun şebnem yapmada olsun blend potion no time yazıyor neden

Çözüm
konu aynı konuyu bende açtım kullandığın itemshop socketleri çekmediği için etkileri görmüyor

ben nesne marketi değiştirdim uğraşmak istemediğim için ya socketleri çektireceksiniz yada değiştireceksiniz başka çaresi yok
konu aynı konuyu bende açtım kullandığın itemshop socketleri çekmediği için etkileri görmüyor

ben nesne marketi değiştirdim uğraşmak istemediğim için ya socketleri çektireceksiniz yada değiştireceksiniz başka çaresi yok

Çözüm

nasıl nesne marketi değiştirdin...senin açtıgın konudaki python dosyalarını araş yapıştır yaptın mı..birisi çözüm sunmuş ya onu yaptın mı

Geri