İstek Altın kraliyet zırhı

• Konuyu açan Konuyu açan bckntr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 119
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

bckntr

Z I M B A
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Selamun aleyküm herkese, görseldeki zırhlar elinde olup paylaşan kişiye şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

Dosya Eklentileri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    89,3 KB · Gösterim: 124
Çözüm
aleyküm selam
içinde mevcut alabilirsin.
.gr2 leri bir türlü ayırt edemedim ve hangisi gold bulamayınca konuyu açtım hocam, .gr2 açınca full beyaz görünüyor.

buyur bir zırh seti nasıl sökülür adlı videom ve ayrıca gr2 önizlemene gerek yok msm dosyasından ayıklayabilirsin. Kaldı ki kraliyet zırhı zaten packta var sadece dds dosyasını çekeceksin.

Bu tarzda icon arıyorsanız hocam tera2 filesinde alabilirsiniz pc basında degilim bahsettiniz kraliyet zırh icon dosyalarında mevcut gr2 dosyalarıyla birlestirilmis

Dosya Eklentileri

• IMG-20250331-WA0003.webp
    IMG-20250331-WA0003.webp
    699,9 KB · Gösterim: 41
buyur bir zırh seti nasıl sökülür adlı videom ve ayrıca gr2 önizlemene gerek yok msm dosyasından ayıklayabilirsin. Kaldı ki kraliyet zırhı zaten packta var sadece dds dosyasını çekeceksin.

Güzel yorumunuzu beklerken kurcalayıp ayırt ettim teşekkür ederim ilginiz için.
Bu tarzda icon arıyorsanız hocam tera2 filesinde alabilirsiniz pc basında degilim bahsettiniz kraliyet zırh icon dosyalarında mevcut gr2 dosyalarıyla birlestirilmis
Halletim üstad teşekkür ettim.

.gr2 leri bir türlü ayırt edemedim ve hangisi gold bulamayınca konuyu açtım hocam, .gr2 açınca full beyaz görünüyor.
Cano bunun önüne geçmek için d diskin varsa içerisine ymir work ekle içine at kostüm yada item gr2lerini oradaki konuma göre direk geliyo zaten renkleri

Geri