Grafik Aksesuar Sets

• Konuyu açan Konuyu açan dna321
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 122

dna321

DemirGraphic
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0

Katman 7 (2) (1).webp

Dosya Eklentileri

Paylaşım için Teşekkür Premium anladım Beğenme olayını felan anladım bu MT üyelik Olayı Arşa çıkma gibi bişeymi Nolsun istiyorsunuz Foruma Tapalım felanmı burda yatıp kalkalım

Paylaşım için Teşekkür Premium anladım Beğenme olayını felan anladım bu MT üyelik Olayı Arşa çıkma gibi bişeymi Nolsun istiyorsunuz Foruma Tapalım felanmı burda yatıp kalkalım
Merhaba, yorumun için teşekkürler.

Forumun işleyişi gereği bazı içerikler, emeği korumak ve spamı azaltmak için bazen MT Üyelerine özel Paylaşım yapıyorum.
Üyelerin forumu izlemek yerine katkı sağlaması hem üyelerin hem forumun kazanmasını düşünüyorum bu yüzden her üyenin kalbini kırmadan içerik çıkarıyorum Premium içerik paylaştığımda MT üyelerinin şikayet ettiğini görmüyorum emeğime saygı duyulmasını istediğim kadar,
MT üyelerinin de emeklerine saygı duyuyorum.

Anlayışın için teşekkürler, iyi forumlar. :)

Merhaba, yorumun için teşekkürler.

Forumun işleyişi gereği bazı içerikler, emeği korumak ve spamı azaltmak için bazen MT Üyelerine özel Paylaşım yapıyorum.
Üyelerin forumu izlemek yerine katkı sağlaması hem üyelerin hem forumun kazanmasını düşünüyorum bu yüzden her üyenin kalbini kırmadan içerik çıkarıyorum Premium içerik paylaştığımda MT üyelerinin şikayet ettiğini görmüyorum emeğime saygı duyulmasını istediğim kadar,
MT üyelerinin de emeklerine saygı duyuyorum.

Anlayışın için teşekkürler, iyi forumlar. :)
Fikrine kesinlikle saygı duyuyorum ama hoşa giden bir set için haftalarca yorum mu kovalamak gerekiyor. Bu durumu karşı taraftan da bakmak lazım :)

Geri