AdminPage Sistemi Detaylı Kaldırma Rehberi

Kaptan Yosun

Co-Co Admin
Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
:mmt-hakkinda:

Ymir'in bir web panelden server'a komutlar gönderip çeşitli özellikleri açıp-kapadığı, çeşitli oyuncu sayısı bilgilerini edindiği bir sistem. Bu web paneli elimizde olmadığı için kaldırıyoruz. Ancak uğraşmak isteyen tabi kodları okuyup ters mühendislikle bir web panel de yazabilir. Ben kaldırmayı tercih ettim.

Bu sistemin headeri olan HEADER_CG_TEXT paketinin buffer overflow yapıp serverlere core yedirdiği de biliniyor, bence kaldırın.

Nasıl Yapılır
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Canlı oyunlarda da kullandığım oldu. Herhangi bir overflowla karşılaşmadım. Senin ne kadar temiz bir files yaptığını biliyorum. Zaten kullanılmayan bir kod dizini, kaldırılsa çok iyi olur tabi.
Konu için teşekkürler. Sayende çok temiz dosyalar meydana çıkıyor. Ellerine sağlık.

Canlı oyunlarda da kullandığım oldu. Herhangi bir overflowla karşılaşmadım. Senin ne kadar temiz bir files yaptığını biliyorum. Zaten kullanılmayan bir kod dizini, kaldırılsa çok iyi olur tabi.
Konu için teşekkürler. Sayende çok temiz dosyalar meydana çıkıyor. Ellerine sağlık.
Problem gönderilen paket yanlışsa bile buffer temizlenmiyor, makinenin RAM'i dolana kadar büyür sonra core yersin. Herhangi biri istediği kadar yanlış paket gönderip sunucuyu patlatabilir.

Geri