Yardım Acces Denied

• Konuyu açan Konuyu açan lucha57
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 48
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

lucha57

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Yaklaşık yarım saattir şu hatanın çözümünü arıyorum
Martysamanın paylaştığı kurulum.txt adlı not defterine bakarak adım adım ilerledim fakat son aşamada serveri açarken bu sorunla karşılaştım

Erişim iziniyle alakalı bir kaç komut girdim ve izinleri de sağladım ona rağmen hala bu hatayı alıyorum
Ekstra olarak navicat üzerinde user kısmına bastığımda hata 1054 alıyorum fakat elle tutulur bir çözüm göremedim sizin bu konuda tecrübeniz varsa bilgilendirir misiniz ?
root@localhost:/home/gdb_serverfiles/main # mysql_real_connect: Access denied for user 'mt 2'@'192.168.1.7' (using password: YES)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'192.168. 1.7' (using password: YES)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'192.168. 1.7' (using password: YES)
failed, retrying in 5 seconds

mt2 kullanıcısının şifresini sıfırlayın yanlış hatırlamıyorsam şifresi de mt2 idi. Eğer olmaz ise direkt root hesabınızın bilgilerini yazabilirsiniz eğer localhost olarak çalışacaksanız.

1745526519027.webp

gen_settings.py dosyasının içerisinde bakın şifrenin ne olarak yazıldığını görmek için:

1745526622930.webp

Şifreyi ya da kullanıcı hesabını değiştirdikten sonra admin panelden generate yapın.

Geri