- Ticaret Puanı
- 0
mobların droplarını dahada detaylandırdım. hangi eşyanın nereden düşebileceğini söyleyen bir özellik yaptım, ve grup moblardan düşebilecek itemleri düzenleyen bir sistem yaptım ayrıca sıradan drop diye geçen belli seviye aralığında belli eşyaları düşürülebilen sistemi düzenleyebilecek bir özellik yaptım. son olarak da varolan sandıkların içeriklerini düzenleyebilecek ve yeni sandık ekleyebilecek bir sistem yaptım
itemin nereden düştüğünü öğrenmek için bir item seçiyorum
örneğin siyah çelik zırhı seçtim ve sonuç:
görüldüğü üzere +0 siyah çelik 2 sandıktan 4 level grubundan ve bir tane ihtimal yani kill group.
kill group'un tek olayı x kere öldürünce y şans kadar ekran görüntüsünde göründüğü gibi 2600 tane bin savaşcıyı öldürdüğünüzde %0.038 (
) ihtimalle +1 siyah çelik zırh düşürülebilir
level group ise x levelden sonra düşme ihtimalidir. örneğin ogre berserk adlı 75 seviye mob'u 86. seviyeden sonra öldürürseniz %3 siyah çelik zırh +0 düşme ihtimali vardır ve level penalty yani 86 levelden sonra 87 de olsan 120 de olsan bu şans aynı kalır. burdaki değerler kill and level groupsdan düzeltilebilir aşagıdaki ekran görüntüsündeki gibi:
sıradan droplar yani belli seviye aralıgında düşebilen dropları düzenlediğimiz sekmenin içeriği:
varolan sandıkları düzenleyebildiğimiz sekmenin içeriği:
varolan sandıkların içeriğindeki eşyalar kaldırılıp eklenebilir örneğin ben aşagıda nemere sandıgına altın sudak balığı ekledim
itemin nereden düştüğünü öğrenmek için bir item seçiyorum
örneğin siyah çelik zırhı seçtim ve sonuç:
görüldüğü üzere +0 siyah çelik 2 sandıktan 4 level grubundan ve bir tane ihtimal yani kill group.
kill group'un tek olayı x kere öldürünce y şans kadar ekran görüntüsünde göründüğü gibi 2600 tane bin savaşcıyı öldürdüğünüzde %0.038 (
) ihtimalle +1 siyah çelik zırh düşürülebilirlevel group ise x levelden sonra düşme ihtimalidir. örneğin ogre berserk adlı 75 seviye mob'u 86. seviyeden sonra öldürürseniz %3 siyah çelik zırh +0 düşme ihtimali vardır ve level penalty yani 86 levelden sonra 87 de olsan 120 de olsan bu şans aynı kalır. burdaki değerler kill and level groupsdan düzeltilebilir aşagıdaki ekran görüntüsündeki gibi:
sıradan droplar yani belli seviye aralıgında düşebilen dropları düzenlediğimiz sekmenin içeriği:
varolan sandıkları düzenleyebildiğimiz sekmenin içeriği:
varolan sandıkların içeriğindeki eşyalar kaldırılıp eklenebilir örneğin ben aşagıda nemere sandıgına altın sudak balığı ekledim