65-250 Serverlardaki En Sevdiğim Özelliği Ekledim

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 442

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bugün ders çalışırken mola veresim geldi ve youtube'da önüme 65-250 server videoları çıkmışken göz attım videodaki adam bir itemi hpli eşyaya sürükleyerek var olan hpsini yanlışım yoksa 2k'dan 4k'ya arttırmaya çalışıyordu ve sanırım o serverda nadide bulunan bir eşyaymış.
Ben de bu fikirden yola çıkarak 2 sistem yazdım:
-Eşyalarda HP bonus'u varsa rastgele şans olarak 2000 ile 4250 HP arasında eşyanın sadece HP efsununu değiştiriyor.
-Eşyalarda Yarı İnsana Karşı Güçlü efsunu varsa %15 şans ile yarı insanı %20 oranına çıkartıyor.

Mantığı kurarken bir yerde hata yapmışım itemler kusursuz çalışıyor fakat eşya adedi her kullanımda 2 adet azalıyor onu da fixleyeceğim.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Güncelleme:
ikişer ikişer kullanılan nesnenin azalmasını da fixledim:

Son düzenleme:
Pek sevilecek durmuyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.

Eline sağlık 65 250 sevdiğim ata binince fazla k atmaktı okla yelpaze ile :) :)

bunun yerine artacak şekilde yazsan daha tatlı olurdu benim fikrim. örn 3000 hp bir tane verince 3100 hp gibi :D

bunun yerine artacak şekilde yazsan daha tatlı olurdu benim fikrim. örn 3000 hp bir tane verince 3100 hp gibi :D
artışlı daha tatlıymış kuşak emiş arttırma mantığı gibi 3000de de kırıcı atmalı bir şeyler yapılabilir, hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri